Værd at videFølg med i nyheder om byggegrunde, materialer, hustyper, projekter, byggeoplevelser – og bliv klogere på, hvad der sker under en byggeproces.

Mød Martin og se, hvad godt murerhåndværk er

Vores håndværkere ved, hvad der skal til, for at skabe et velbygget hus – og de tager sig gerne tid til en snak.

I videoen møder du Martin, som sætter en stor ære i at arbejde for Lasse Larsen Huse sammen med sine kolleger, fordi der hele tiden er fokus på kvalitet, håndværk og gode materialer. Kom med på sidelinjen af et byggeri i videoen og hør om byggeprocessen fra murerens synsvinkel.

Læs artiklen her

Artikel: Kendt for sine flotte funkisvillaer med fladt tag

"Lasse Larsen Huse bygger individuelle boliger efter kundernes ønsker. Alle former for huse. Husfirmaet er kendt for sine flotte funkisvillaer med fladt tag."

Læs artiklen her

Golf med naboerne i "baghaven"

Det var, hvad der skete, da Lasse Larsen inviterede de nye beboere fra Midtfasen i Kildebjerg Ry til en spændende omgang golf i et forrygende sommervejr. ”Hvor heldig kan man være?”, lød det fra naboerne, der nød solen og udsigten til en rigtig hyggelig eftermiddag på greenen – deres egen ”baghave”. Det hele sluttede af med sandwich på terrassen. Ingen tvivl om, at fundamentet er støbt for et godt naboskab.

Og hvem ved. Måske mange flere hyggeaftener og – impulsive golfturneringer?

Endnu engang – tak for en dejlig dag.

ET ”ÆGTE” 2020 HUS

BOLIG 2020 PROJEKT I SAMARBEJDE MED EUDP & LASSE LARSEN

Bolig 2020 fra Lasse Larsen Huse udvikles som en del af Energistyrelsens Udviklings- og Demonstrationsprogram.

Bolig 2020 har et meget lavt energiforbrug og et optimalt indeklima, sommer såvel som vinter. Og et ”ægte” 2020 hus er ikke baseret på solceller, men der tænkes både komfort, arkitektur og brugervenlighed og undgåelse af overophedning.

Dette er et unik projekt hvor nogle af landets absolut dygtigste inden for energi, ventilation og boligbyggeri står bag. Hvis i vil høre mere om dette spændende projekt hører vi gerne fra jer på ll@lasselarsenhuse.dk 

LAVENERGIHUSE - EN KOMPLEKS STØRRELSE

Alle Lasse Larsen-huse er lavenergibyggeri og overholder naturligvis dansk lovgivning for nybyggeri.

I dag anvendes der en række forskellige betegnelser for bygninger med forskellige behov for energiforsyning. I 2015 kom officiel klassificering inden for lavenergibyggeri, den såkaldte “Lavenergiklasse 2015“. Derudover findes der “Byggereglementet BR10“, som opstiller en række minimumskrav for nybyggeri. Begge er de en del af dansk lovgivning.

Når et nyt hus opføres afgøres energiforholdet ud fra en række beregninger, som tager udgangspunkt i de varmekilder, du som husejer foretrækker; det kan f.eks. dreje sig om jordvarme, solvarme eller en kombination – eller noget helt fjerde. Energiformen har nemlig betydning for beregningerne.

Alle Lasse Larsen huse kan opgraderes til at opfylde ”Lavenergiklasse 2015“ – faktisk kan det lade sig gøre at opvarme et Lasse Larsen hus for blot 271 kr. pr. måned.

 

HELT KONKRETE TILTAG INDENFOR BÆREDYGTIGHED

Det er i dag desværre endnu ikke muligt at bygge huse med et “certifikat“ på bæredygtighed.

Hos Lasse Larsen følger vi udviklingen tæt, så vi hele tiden kan gå i dialog med dig som kunde, om at bygge så bæredygtigt som muligt. Der er nemlig mange vinkler på bæredygtighed, når det drejer sig om nybyggeri; f.eks. er der materialevalg, affaldshåndtering, samt energimæssige og miljømæssige spørgsmål. Derudover er der også andre og mere abstrakte former for bæredygtighed; bl.a. den sociale bæredygtighed, der handler om bygningens funktioner.

Mens vi venter på en officiel certificering af et nybyggeris samlede bæredygtighed, arbejder vi hos Lasse Larsen helt konkret med de dele af byggeprocessen, hvor det rent faktisk i dag er muligt at gøre en forskel. Det betyder, at vi udelukkende bruger PEFC-mærket træ, og materialer til loft og væg, der er indeklimamærket. Begge disse certificeringer er med til at sikre bæredygtighed på hver sin måde: Den ene ved at skabe sikkerhed for at der kun bruges træ fra bæredygtig skovdrift, den anden ved at vi sikrer den højeste grad af luftkvalitet i indeklimaet.

Endelig er vi medlem af nyhussektionen under Dansk Byggeri og efterlever naturligvis sektionens krav til kvalitetssikring.

Omfangsdræn

Det regner meget i Danmark og den megen fugt, der bliver bundet i jorden kan skade husene. I et Lasse Larsen-hus er omfangsdræn ganske enkelt standard, så du som nybygger ikke skal bekymre dig om fugt i hverken sokkel, fundament eller kælder.

Funktionsmørtel

Hos Lasse Larsen benytter vi såkaldt funktionsmørtel for, at dit nye hus kan få det bedste murværk. Funktionsmørtel sikrer imod frost og giver huset en længere levetid.