PRESSEMEDDELELSE 15. FEBRUAR 2019

Den erfarne erhvervskvinde Trine Brinch Sørensen afløser Pierre Legarth som administrerende direktør for typehusfirmaet Lasse Larsen Huse A/S. Udskiftningen på topposten var ventet, og indehaveren selv glæder sig over den positive udvikling, som Lasse Larsen Huse er inde i.

Typehusfirmaet Lasse Larsen Huse A/S, der har sin base i Aarhus samt en filial tæt på København, skifter ud på direktørposten. Indehaver Pierre Legarth, som indtrådte i 2017 som administrerende direktør, har i hele perioden søgt efter den helt rigtige kandidat til at føre typehusfirmaet i en ny og mere spændende retning. Per 5. marts 2019 indtræder 49-årige Trine Brinch Sørensen som direktør i Lasse Larsen Huse – og Pierre Legarth genindtræder som bestyrelsesformand i virksomheden.

– Som bekendt har min direktørpost været midlertidig, og derfor er det dejligt, at vi endelig har fundet en virkelig stærk leder i Trine Brinch Sørensen, der er klar til at overtage kontrollen som administrerende direktør, understreger Pierre Legarth.

Ægte Lasse Larsen Huse i høj kvalitet
Trine Brinch Sørensen har tidligere blandt andet været administrerende direktør i Virklund Sport, ligesom hun har stået i spidsen for ThermiSol – som i dag hedder JackOn – og siden Betongruppen RBR. Hun har med andre ord et indgående kendskab til byggebranchen.

– Jeg glæder mig virkelig til at blive en del af Lasse Larsen Huse, og til at skabe gode resultater sammen med de mange dygtige kolleger, som jeg får i virksomheden. Vi bygger smukke huse i høj kvalitet, som er med til at skabe gode rammer om de liv, der skal leves i de enkelte boliger, fortæller Trine Brinch Sørensen.

Den kommende direktør har læst HA-jura og har en HD i organisation – og indledte sin karriere i Alfa Laval-koncernen. Trine Brinch Sørensen er bosat i Børkop mellem Fredericia og Vejle, er gift og mor til tre børn.

– Lasse Larsen Huse har gennem den seneste tid været inde i en forrygende udvikling, og er på mange måder blevet en mere strømlinet virksomhed. Den udvikling ser jeg frem til at føre videre. Der er helt sikkert altid noget, der kan gøres anderledes, men jeg vil gerne lige lande i mit nye job, inden jeg begynder at blive mere konkret, pointerer den kommende direktør i Lasse Larsen Huse A/S.

Erfaren mand med i bestyrelsen
Når Pierre Legarth bliver afløst på direktørposten, og i stedet kan sætte sig i bestyrelsens formandsstol, så bliver der samtidig en åbning for et helt nyt bestyrelsesmedlem.

– Vi har været så heldige at få Jesper Hylleberg Svendsen med ombord som arbejdende bestyrelsesmedlem. Han kommer med ”husbygger”-erfaring fra HusCompagniet, hvor han tidligere har været økonomidirektør, fortæller Pierre Legarth.

Jesper Hylleberg Svendsen er i forvejen engageret i flere bestyrelser, blandt andet i VVS-virksomheden Christoffersen og Knudsen A/S og i Skandinavisk Vintapperi ApS. I virksomheden Social Foodies er han tilmed arbejdende bestyrelsesformand.

Tidligere har Jesper Hylleberg Svendsen også haft direktørstillinger i Brdr. Dahl og Optimera.

– Det tæller naturligvis på pluskontoen, at Jesper har været økonomidirektør gennem tre år hos HusCompagniet, hvor han har haft ansvar for økonomi, HR, IT og forretningsudvikling. Han er en mand, der kender branchen indefra, og det er et stort aktiv for os at få ham med i cockpittet, påpeger Pierre Legarth.

Lasse Larsen Lifestyle Huse – nyt lavpris marked
Når Pierre Legarth om kort tid overlader direktørstolen i typehus-firmaet til Trine Brinch Sørensen fortsætter han som sagt som bestyrelsesformand. Og Pierre Legarth glæder sig til at følge Lasse Larsen Huse A/S lidt mere fra sidelinjen.

– Der er flere nye tiltag. Et af dem er, at vi hos Lasse Larsen Huse A/S øjner et nyt stort marked for lavpris huse i den mere prisvenlige ende af skalaen. I den forbindelse lancerer vi snart et nyt og spændende lavpriskoncept, der hedder Lasse Larsen Classic Huse, forklarer Pierre Legarth.

De nyudviklede Classic Huse-modeller skal tage kampen op med de store typehusfirmaer. Og det er en kamp, som Pierre Legarth ser frem til.

– Vi har helt klart vores berettigelse også i det segment. Kvaliteten skal bare være højere – men til lavere priser. Hos Lasse Larsen Huse kommer vi ikke til at gå på kompromis med den høje kvalitet, det står uden for enhver diskussion, understreger erhvervsmanden fra Kolding.