Lasse Larsen Huse har igennem mere end 46 år på samme CVR nummer opført mere end 2500 arkitekttegnede gennemtænkte og velindrettede ægte Lasse Larsen huse på landsplan. Kerneværdierne for alle vores opførte huse er tidløs arkitektur, kvalitetsmaterialer og optimale planløsninger via høj teknisk indsigt -og vi bygger generelt kun boliger som vi selv vil bo i.

Lasse Larsen Huses projektafdeling fremstiller bl.a. rækkehuse i 1 og 2 plan til den kvalitetsbevidste ejer, ejendomsudvikler eller professionelle investor, som ønsker opførelse af boligbyggeri i ordentlig kvalitet og gerne bæredygtige og energirigtige materialer til konkurrencedygtige priser.  

Lasse Larsen Huse projektafdeling har til i huse i Kolding og byder bl.a. på spændende lokaler som også indeholder Danmarks flotteste showroom indenfor byggematerialer m.m. Projektafdelingen består af et stærkt inddragende og dedikeret team med mange års erfaringer indenfor boligbyggeri – hvor projektet teamet er med fra første streg sættes, til den sidste service udføres på det færdige projekt.

Vi står klar til at hjælpe jer godt på vej og ikke mindst bidrage med erfaring der tæller mere end 46 år. Hos Lasse Larsen Huse går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Tøv ikke med at kontakte vores projektafdeling. – vi er parate til at hjælpe jer på vej.

Kontakt os


LASSE LARSEN HUSE PROJEKTAFDELING
Saxovej 16, 6000 Kolding
6000 Kolding
Find vejLASSE LARSEN HUSE PROJEKT l DIESELLAPARKEN
Se en video af DIESELLAPARKEN her

LASSE LARSEN HUSE PROJEKT l DALBYPARKEN
Se en video af Dalbyparken her

LASSE LARSEN HUSE PROJEKT l ELKÆRHOLMPARKEN
Se en video af ELKÆRHOLMPARKEN her