Kildebjerg Ry

Østjyllands bedst beliggende byggegrunde

Der er noget særligt ved Kildebjerg Ry. Og ja, det siger vi selvfølgelig fordi det er os, Lasse Larsen Huse, der er bygherre, men også fordi der rent faktisk er noget om snakken.

Kildebjerg Ry er velbygget, dansk kvalitet. Husene er smukke og familievenlige. Materialerne er i orden, planløsningerne er gennemtænkte. Byggegrundene ligger elegant i landskabet. Her er noget for enhver smag – og for enhver pengepung.

Men Kildebjerg Ry er mere end det. Det er også et nybygget boligområde, hvor der er lagt vægt på naboskab og fællesskab. Der er stisystemer, masser af muligheder for fysiske aktiviteter, plads til børnene og med det såkaldte Grønne Partnerskab er der en veletableret samarbejde mellem kommune og erhvervsliv, så der hele tiden er rum og plads til at udvikle nye ideer. Helt konkret er der allerede skabt et Pulspark, et Sanseområde, et Sundhedshus og bygget shelters i skoven. Og så ligger Silkeborg-Ry Golfklubs baner lige uden for døren.

Og så gør det vel ikke noget, at der følger en hel masse ekstra med? For hvem har noget imod en aktiv by med et levende kultur- og byliv? Hvem siger ikke “ja tak“ til Danmarks smukkeste natur med både bakker, søer og store skove? Og findes der nogen, der synes, det er et minus, at der er nem adgang til både E45 og Silkeborgmotorvejen? Der skal nok findes en enkelt eller to. Men alle os andre, vi kan næsten ikke synes andet, end at man i Kildebjerg Ry får mere af det hele, midt i naturen.

Læs mere om Kildebjerg Ry her