Lasse Larsen Projekter

Gødvad Høje

Myntevej i Resendal, Silkeborg

Et nyt og attraktivt boligområde, som ligger meget roligt og samtidig omgivet af en fantastisk natur, i form af en naturskøn udsigt over de omkringliggende markers slugter, også grænser flere grønne områder op til kvarteret, samtidig med, at der bliver etableret flere grønne områder med faunapassager, samt fællesarealer med legeplads i kvarteret.

Læs mere om Gødvad Høje her

Kildebjerg Ry

Østjyllands nye, naturskønne boligområde

Vi kunne fortælle en masse om arkitekturen, om den attraktive beliggenhed og beliggenheden tæt på et levende kultur- og byliv – og med nem adgang til både E45 og Silkeborgmotorvejen. Men hvad siger det om livskvalitet? Har det indflydelse på, om du smiler, når du står op om morgenen? Om du hilser på naboen og inviterer på en øl ved hækken? Vi tror det ikke. Men vi har gjort alt, hvad vi kan for at skabe et boligområde, hvor du kan trives, hvor din familie kan trives, og hvor I vil elske at bo. Vi synes ikke, det vil være helt forkert at sige, at du i Kildebjerg Ry får mere af det hele, midt i naturen.

Læs mere om Kildebjerg Ry her

Skovby, Galten

Masser af plads til at finde dit personlige hus

Tæt på Århus. Tæt på både E45 og Silkeborgmotorvejen – og alligevel ude på landet. Nybyggerområdet ved Maries Dal er både naturskønt og med en særdeles god beliggenhed. Her er det muligt at realisere både boligdrømme, karriereplaner og børnenes behov for tryghed, legekammerater og masser af plads. Tag en snak med en af Lasse Larsens byggerådgivere og find det hus, der matcher dine behov og din økonomi. Så får du den rette rådgivning med hensyn til den mest hensigtsmæssige planløsning, arkitektur og byggematerialer.

Læs mere om Skovby, Galten her

Sundhedshuse

En ny måde at tænke borgerservice på

Der sker hele tiden ændringer i den måde, vi tænker boliger på. Men der sker også hele tiden nyt i den måde, vi sammensætter vores byer og beboelsesområder på. Hos Lasse Larsen har vi specialiseret os i at planlægge og bygge fremtidens sundhedshuse – tæt på der, hvor brugerne bor, og hvor der er plads til, at alle former for sundhedsydelser kan oprette klinikker, konsultationer, træningsrum og helt almindelige kontorer. Et moderne sundhedshus – bygget i sammenhæng med et nybyggerområde – er det oplagte valg for alt lige fra tandlæge og praktiserende læge til fysioterapeuter, psykologer, diætister og yogainstruktører.

Kontakt os og hør nærmere