riv-ned & byg-nyt

Ældre villaer har ofte masser af charme og en have fyldt med store, flotte træer. Men det kræver tid at vedligeholde charmen. Derfor er der flere og flere vælger der at blive nybyggere – men i et etableret kvarter, hvor beliggenheden er helt i top. På den måde kan du både få glæden ved i et nyt, velbygget hus og nyde en smuk, opvokset have.

Et Lasse Larsen-hus kan sagtens bygges et eksisterende villakvarter. Og det er ofte en rigtig god investering. Naturligvis skal der tages de samme byggetekniske forholdsregler, når der bygges et nyt hus i et etableret kvarter, som hvis der blev bygget i et rent nybyggerområde; men derudover er det vigtigt at undersøge, om der er særlige servi­tutter og regulativer i området. Alt dette står Lasse Larsen gerne for – så du kan koncentrere dig om, hvilket drømmehus, der skal bygges i stedet for det gamle hus.

Lasse Larsen samarbejder med nedrivning- og nedbrydningsfirmaet P. Olesen og Søn i Jylland og AK Entrepriseservice v/Alex Krøldrup som samarbejdspartner på Sjælland. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om det praktiske arbejde med fjernelse af det gamle hus, men kan bruge din tid på at planlægge og bygge dit nye drøm­me­hus.

„Der er masser af charme i gamle villaer, men der er sjældent en ordentlig isolering og på et tidspunkt skal kloakken eller taget skiftes. Så det kan godt betale sig at rive ned og bygge nyt, især hvis man har fundet den helt rette grund.“