Kendt for sine flotte funkisvillaer med fladt tag

Lasse Larsen Huse bygger individuelle boliger efter kundernes ønsker. Alle former for huse. Husfirmaet er kendt for sine flotte funkisvillaer med fladt tag.

- Den generelle tendens er, at mange ønsker store huse. Mange af de huse, vi bygger, er på 200-230 m2 . En del omkring 250 m2. Det store åbne køkken-alrum er et ønske hos de fleste. Mange vil gerne have mange værelser i huset. Der skal være værelser til sammenbragte børn, til kontor og til aktiviteter. Til gengæld er tendensen også, at dagligstuen bliver mindre og snarere bliver en hyggekrog med tv. Når man har gæster, samles man i køkken-alrummet, og når man er alene hygger man sig i det lille dagligstuehjørne.

Sådan beskriver Flemming Eibye udviklingen på husmarkedet. Han er salgschef på Sjælland hos husfirmaet Lasse Larsen Huse A/S.

Der er ikke mange husfirmaer, der har været over 40 år i byggebranchen, men det har Lasse Larsen Huse. Firmaet blev etableret af Lasse Larsen i det jyske i 1975, og i 2008 kom Lasse Larsen Huse til Sjælland. Her har firmaet i dag egen tegnestue, egen byggeledelse og egne byggefolk.

Det er blevet til mange huse gennem årene.

Kendetegnet for Lasse Larsen Huse er, at byggefirmaet bygger huse af høj kvalitet. I alle arkitekturer og alle størrelser.

Salgschef på Sjælland, Flemming Eibye fortæller, at firmaet bygger alle boliger og især er kendt for sine flotte og elegante funkisvillaer med fladt tag.

- Funkisvillaer med fladt tag til konkurrencestærke priser er vores særkende, siger han og fortsætter:

- Vi har et katalog med hustyper, som mange af vores kunder bruger til inspiration. Så kommer de til os formentlig med for kærlighed for en af hustyperne. Eller også har de selv tegnet nogle streger i et kladdehæfte. Ud fra det taler vores arkitek ter med kunden om, hvordan drømmeboligen kan realiseres. Hvor stor skal den være? Hvad er der af ønsker til antal rum og indretning? Osv.

- På den måde bygger vi aldrig to ens huse. Hver kunde får sit eget, helt individuelle hus, fastslår Flemming Eibye.

Højt til loftet

Han nævner en anden tendens på husmarkedet.

- En del af de huse, vi bygger, er huse med stram, minimalistisk arkitektur, og ofte fravælger kunder et hus med loft til kip til fordel for en ny trend med generelt højt til loftet.

- Vi bygger mange huse 20-30 cm højere end traditionelle huse. Det gør, at højden inden døre kan blive op til 260-265cm i hele huset. Præcis som det ofte er i en gammel charmerende patriciavilla. Det giver luft og lys og får rummene til at virke større. Arkitektonisk bliver det løst fint udenfor med særligt høje vinduer, forklarer Flemming Eibye.

funkishus med højt til loftet

Tryghed

Firmaets salgschef ved, at mange kunder synes, det er trygt at vide, at Lasse Larsen Huse har været mange år i branchen, og han ved også, at firmaet har et godt renomme. Lasse Larsen Huse har en sund økonomi, og som huskøber betaler man først huset ved indflytning.

- Vi gør en stor dyd ud af, at man skal føle sig tryg som kunde. Ligesom vi gør en dyd ud af at bygge huse af høj kvalitet. For at sikre så god en byggeproces som muligt kommer Lasse Larsen Huses byggeledere hurtigt ind i forløbet af ethvert boligbyggeri.

- Vores salgsafdeling og arkitekter får ikke aftalen om et nyt hus på plads med en kunde, uden at vores byggeafdeling også er med i billedet. For en kunde er det en god garanti for, at vores byggeledere præcis ved, hvad det er, kunden har af ønsker og behov. Det sikrer sammenhæng i byggeprocessen, fra den første streg tegnes, til huset står færdig, siger Flemming Eibye.

Egne håndværkere

Det er også trygt for Lasse Larsen Huses kunder at vide, - og det sikrer den samme høje byggekvalitet i alle huse, at firmaet har egne tømrere og murere fastansat i firmaet.

Eksklusive materialer

Lasse Larsen Huse har som standard hvide gipspladelofter med akustik-sikring i loftet af alle huse, og generelt harbyggefirmaet flere eksklusive materialer med som standard i alle sine huse.

Som standard er blandt andet også filt på vægge, trelagsenergivinduer, væghængte toiletter og det moderne afløb på badeværelset kaldet Unidrain.

- Som kunde hos Lasse Larsen Huse oplever man ikke, at man undervejs i processen skal tilkøbe en masse ting, der hæver prisen meget. Hos os ved kunden mere nøjagtigt fra begyndelsen, hvad prisen på huset ender med at blive. Det er med til at give os vores gode renomme, er firmaets salgschef Flemming Eibye sikker på.