Vinkelhuse

VINKELHUSET ER IDEELT TIL FAMILIEN

Vinkelhusets kerne er køkken/alrummet, ganske som i næsten alle moderne huse med den enkle planløsning omkring en ret vinkel, opstår der pludselig helt nye muligheder: Den direkte udgang til haven og terrassens hyggekrog skaber en unik sammenhæng mellem ude og inde. Huset bliver ganske enkelt større.

Det er oplagt at placere huset, så du får det maksimale ud af verdenshjørnerne, så du både kan få læ til en god, fredfyldt terrasse og mest muligt ud af solen. Et vinkelhus kan indpasses på de fleste grunde og falder naturligt ind i stort set ethvert boligkvarter. Der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og sadeltag, og samtidig kan carporten nemt integreres på huset.

Vinkelhusene er mærket med “V”.

 • Lys brug mursten på vinkelhus. Mørke tagsten med lidt glans. Indbygget garage som er træ beklædt.
 • Lille lys gråt vinkelhus med sort tegltag, vinduer med 2x3 sprosser og foldedøre i bondestil.
 • Atypisk vinkelhus med parallelt tagryg.
 • 1,5 plans hus med lille taghældning beklædt med lyst træ. Firkantet garage med udhæng.
 • Vinkelhus med fladt tag og forskudte bygninger i højde og sideskudt.
X
 • vinkel-hus med plads til hele familien

  140 kvm vinkel-hus med plads til hele familien

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • vinkel-hus med gode, regulære rum til hele familien

  159 kvm vinkel-hus med gode, regulære rum til hele familien

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • De fleste ønsker naturligvis et hus, hvor der er så meget naturligt lys som muligt. Men det er imidlertid ikke kun et spørgsmål om at bygge store glaspartier. Det er ligeså vigtigt at placere vinduerne rigtigt i forhold til verdenshjørnerne, så du både får lys og udsyn, men ikke for meget varme.

 • dobbelt vinkel-hus

  180 kvm dobbelt vinkel-hus og spændende rumfordeling

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • vinkel-hus med separat børne- og voksenafdeling

  190 kvm vinkel-hus med separat børne- og voksenafdeling

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • 200 kvm vinkel-hus med plads

  200 kvm vinkel-hus med plads til en stor familie i store, åbne rum.

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • Udnyt din byggegrund med et vinkelhus

  Et vinkelhus giver mange nye og anderledes muligheder. Hos Lasse Larsen kan vi hjælpe med at sætte fokus på lige præcis de muligheder, der passer til din byggegrund, samt de muligheder, du ønsker at udføre.

  Vi tager højde for netop det, du ønsker. Det vil med andre ord sige, at hvis du har behov for et vin-kel hus, der kun har sol om morgenen, så er dette vores udgangspunkt. Ligeledes tegner vi gerne et vinkel hus, der er placeret efter solens stråler hele dagen, hvis dette er dit behov. Hos Lasse Larsen bliver individuelle løsninger prioriteret højt.

  Byggevalg efter dine behov

  Når vi skal tegne og bygge vinkelhuse, er det vigtigt, at placeringen af vinklen grundigt bliver over-vejet. Vinklen på dit nye hus har betydning for indretningen, hvorfor det er vigtigt at dine personli-ge behov kommer i betragtning. Derfor har det betydning, om I er en børnefamilie, der har brug for et vinkelhus med masser af plads og have, et karrierepar, der har behov for et roligt område til hjemmearbejde, eller om I er et ældre par, der vil nye stilheden og trygheden på en terrasse, der ligger i læ af vinklen.

  Individuelle vinkelhuse

  Vinkel huse passer ind i ethvert område, hvorfor dette ikke må ses som en begrænsning. Hos Lasse Larsen vil du altid få et individuelt samarbejde, der vil tage udgangspunkt i dine drømme og for-ventninger. Dine drømme vil blive udlevet gennem vores mere end 40 års erfaring på området. Herigennem ved vi, hvad der skal til for at opnå dine ønsker, og vi kender til vigtigheden af høj kvalitet i forbindelse med materialer, udførelse samt kunderelationer. Vi kan tilbyde lige præcis de håndværkere, der vil passe til dit byggeprojekt, så udførelsen af dit vinkelhus bliver ideelt.

 • Vil du se mere?

  Bestil vores katalog
  eller
  se vores online katalog