Funkishuse

FUNKISHUSET ER EN DANSK KLASSIKER

Funkis kommer af ordet funktionalisme og betegner en udvikling i arkitekturen, der brød igennem i Danmark i 1930’erne. Der var tale om et brud med tidligere byggetraditioner, hvor helt nye stilmæssige ideer såsom lys, luft og rene linjer blev sat i fokus.

Populariteten efter den smukke og enkle funkisarkitektur er steget stødt det seneste årti, ikke mindst fordi byggestilen er meget karakteristisk med sit enkle udseende og praktiske indretning. Arkitekturen byder på en lang række forskellige muligheder, da funkis både kan bygges som et- og to-planshuse og med enten fladt tag eller ensidig taghældning.

Hos Lasse Larsen kan vi tegne og designe lige præcis det funkishus, som du drømmer om. Sammen finder vi den løsning, der opfylder dine behov. Hvis du har lyst til, at vi inddrager vores team af arkitekter, så er dette også en mulighed. Vores klassiske funkishuse er mærket med “F”.

 • Gråt funkishus med garage, forskudte bygningsdele og fladt tag.
 • Rød-grå funkishus med overdækket terrasse, med store vinduesarealer med firkantet bygning design.
 • Hvidt funkishus med sorte pyntesten og forskudte sorte vinduesrammer. Sort fladt zink tag med sorte tagrender.
 • Sort og gråt funkishus med store glaspartier. Dele beklædt med mørkt træ og sort dør.
 • Gråt funkishus med forskudt højde i mellembygning. Indbygget garage med overdække, direkte til hoveddør.
X
 • Klassisk Funkishus

  142 kvm klassisk funkis-hus

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • Funkishus med spændedne vinkler

  166 kvm stilsikkert funkis-hus

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • Funkishusene fra Lasse Larsen har fuldisolerede murkroner, for at skabe det bedste indeklima og den bedste varmeøkonomi.

 • rummeligt funkis-hus

  176 kvm rummeligt funkis-hus

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • funkis-hus med stort køkken/alrum

  187 kvm funkis-hus med stort køkken/alrum

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • 230 kvm2 stort funkis-hus

  230 kvm stort funkis-hus med separat børne- og voksenafdeling, kontor og walk-in closet

  Klik for at åbne PDF i nyt vindue

 • Et funkishus slår aldrig fejl

  Hvis du ønsker et moderne hus, der samtidig opfattes som en tidløs dansk klassiker, bør du gå efter et funkis hus. Et hus opført i funkisarkitekturen er eftertragtet grundet de mange muligheder og for-dele ved funkis huse. Endvidere matcher funkisstilen den moderne danske stil, der i dag er kende-tegnet ved masser af lys og rene linjer.

  Individuelle løsninger

  Der er mange fordele ved funkis huse. Som nævnt i afsnittet ovenfor, har du blandt andet mulighed for at bygge både et- og toplanshus. Hvis du bygger i to planer, vil arkitekturen nærmere signalere en funkisvilla. Hvad end du ønsker et funkis hus eller en funkis villa, vil disse både egne sig til det nygifte par, børnefamilien og til det ældre par. Uanset hvor mange planer, du vælger at bygge i, vil der være flere mulige tagløsninger. Som be-skrevet i afsnittet ovenfor, kan du eksempelvis vælge et fladt tag eller et tag med en ensidig hæld-ning. Begge disse tagløsninger vil have hvert deres udtryk, hvorfor du bør vælge den løsning, du finder i bedst overensstemmelse med dine behov og din personlighed. Dine valg i relation til dit byggeprojekt vil udtrykke din personlighed og dermed gøre din funkis villa helt unik!

  Mange års erfaring

  Hos Lasse Larsen sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 40 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. I det nedenstående kan du finde inspiration til, hvordan dit funkis hus eller din funkisvilla skal teg-nes og designes. Vi hjælper gerne med at ændre og regulere lige det, du ønsker. Så kontakt os i dag og få en snak om, hvordan dit personlige nybyggeri kan udføres.

 • Vil du se mere?

  Bestil vores katalog
  eller
  se vores online katalog