En plantegning af et hus giver dig en ide om, hvordan rumfordelingen kan være i de mange forskellige hustyper, vi bygger. Ved at studere de forskellige plantegninger får du et rigtig godt indtryk af, hvordan de forskellige hustyper kan se ud indvendigt og hvilke muligheder, det giver jer for indretning.

Når du bygger nyt hus, er det et rigtig godt sted at starte.

Forskellige typehuse åbner nemlig op for meget forskellige plantegninger med hver sine særlige fordele og muligheder for rumfordeling, indretning og lysindfald.

Hvor eksempelvis et længehus lægger op til en bestemt slags plantegning med fokus på funktionalitet og fuld udnyttelse af alle kvadratmeter, lægger et gårdhavehus op til en anden type plantegning. Her er der typisk et stort rum i midten af huset og en hyggelig udendørs gård, der giver læ på de blæsende dage.

Det er derfor vigtigt, at I gør jer nogle tanker om, hvilke krav I har til rumfordelingen og indretningen af jeres nye hus.

Drømmer I f.eks. om en plantegning med store børneværelser eller soveværelse med en-suite badeværelse og walk-in-closet? Går I efter en mere minimalistisk planløsning med fuld udnyttelse af alle kvadratmeterne? Eller har I brug for store fællesrum med køkkenalrummet som husets samlingspunkt og hjerte?

Uanset om I drømmer om at bygge stort eller småt, vinkelhus, flerplanshus eller længehus, har vi helt sikker en plantegning, der kan inspirere jer og gøre jeres boligdrøm meget mere konkret.

Vi ved, at I selvfølgelig gerne vil sætte jeres eget præg på tegningen af jeres nye hus. Derfor er vores plantegninger meget fleksible og kan justeres og tilpasses efter jeres behov. I kan flytte vægge, indrette med flere eller færre rum og tilføje individuelle løsninger. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænsen.

Finder I slet ikke en plantegning, der matcher jeres drømme, er der også råd for det. Vores dygtige tegnestue sidder nemlig klar til at hjælpe jer med enten at lave en helt ny tegning af jeres hus eller tilpasse eksisterende plantegninger. Så I kan få lige præcis dén drømmebolig, der passer til jeres behov.

Længehuse plantegninger

Flerplanhuse plantegninger

Funkishuse plantegninger

Gårdhavehuse plantegninger

vinkel lasse larsen huse

Vinkelhuse plantegninger

Jubilæumshuse plantegninger

Lifestylehuse plantegninger

Book et uforpligtende møde med en af vores byggerådgivere

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.