Hvad er et Lasse Larsen typehus?

Uanset om I drømmer om at bygge stort eller småt, funkishus, flerplanshus eller længehus, har vi helt sikker en plantegning, der kan inspirere jer og gøre jeres boligdrøm meget mere konkret.

Finder I slet ikke en plantegning, der matcher jeres drømme, er der også råd for det. Vores dygtige tegnestue sidder nemlig klar til at hjælpe jer med enten at lave en helt ny tegning af jeres hus eller tilpasse eksisterende plantegninger. Så I kan få lige præcis dén drømmebolig, der passer til jeres behov.

Hvad koster et typehus fra Lasse Larsen Huse?

Vi er godt klar over, at vi ikke er en af de billigste spillere på markedet – og det bliver vi hellere aldrig. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten. Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus.

Den endelige pris afhænger også af rigtig mange faktorer som f.eks. husets arkitektur, størrelse, valg af materialer, terræn, grundpriser og beliggenhed, tilslutningsafgift, fundering og meget mere. Grundlæggende kan man sige, at hver enkel beslutning, du tager, når du bygger nyt hus, påvirker den endelige pris. For at give dig en pris på netop dit nye hus, skal vi først kende dine ønsker i detaljer. Sammen med dig udarbejder vi et pristilbud på huset og en individuelt tilpasset materialebeskrivelse. Vi justerer naturligvis tilbuddet efter dine ønsker og budget. 

Vi har lavet en liste med eksempler på huspriser, som kan give dig et indtryk af, hvad kvadratmeterprisen er på vores forskellige typehuse og specialhuse. Brug den som indledende inspiration, hvis du søger en pris på et nyt hus.

Hvilket typehus type er du?
Hos Lasse Larsen Huse kan du vælge mellem typehuse i mange forskellige varianter og byggestile og få lige præcis det hus, der passer til dig og din familie. Herunder kan du gå på opdagelse i vores forskellige typehuse og plantegninger.

Længehuse med fokus på økonomi
Mange kvadratmeter for pengene, optimal udnyttelse af pladsen og sol på terrassen fra morgen til aften.
Se længehuse og plantegninger

Flerplanhus
Flere kvadratmeter på den lille grund, spændende arkitektur og mulighed for at få udsigten fra første sal med.
Se flerplanshuse og plantegninger

Funkishuset er en dansk klassiker
Enkelt udtryk, rene linjer og masser af lysindfald gør funkishuset til et stilrent og moderne valg.
Se funkishuse og plantegninger

Gårdhavehuse giver unikke muligheder
Hyggekroge og samlingspunkter med både lys og skygge og mulighed for etablering af gårdhaver med eller uden overdækning.
Se gårdhavehuse og plantegninger

vinkel lasse larsen huse

Vinkelhuset er ideelt til familien
Tidløs klassiker som passer til de fleste husgrunde og med vinkler, der giver hyggekroge og områder med læ.
Se vinkelhuse og plantegninger

Jubilæumshuse er veldesignet
Det stramme design, de gode materialer og den kloge indretning gør vores rummelige jubilæumshus populær blandt børnefamilier.
Se jubilæumshuse og plantegninger

5 fordele ved at vælge et Lasse Larsen hus

Det er ikke uden grund, at vores arkitekttegnede typehuse er så populære.
Her har vi listet fem af de største fordele for dig:

1. Du slipper for en masse bekymringer (og arbejde)
De færreste har hverken tid, overskud eller lyst til at styre en kompleks byggeproces fra start til slut.  Lave plan- og myndighedstegninger. Søge tilladelser. Styre entreprenører, leverandører og håndværkere. Træffe hundredvis af valg.

Alt det undgår du, når du bygger et nyt hjem med os. Du er med til at træffe de vigtigste beslutninger og kan derefter trygt overlade ansvaret for hele byggeprocessen til vores dygtige byggeledere og håndværkere. Læn dig tilbage og se, hvordan jeres drømmehus tager form for øjnene af jer. Uden at løfte en finger eller ligger søvnløs om natten.

2. Du ved, hvad du får
En af de helt store fordele ved at vælg et byggefirma er, at du fra start får sat billeder på dit drømmehus. Du kan gå på opdagelse i de forskellige varianter af typehuse online og få visualiseret præcis, hvordan dit nye hus kommer til at se ud. Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

3. Du høster alle fordelene ved et gennemprøvet koncept
Med et individuelt hus ved du, at din nye boligs stil, indretning og materialer allerede er gennemtænkt, gennemprøvet og testet, så det opfylder alle krav til en moderne og funktionel bolig. Du slipper med andre ord for at forholde dig til en masse komplicerede valg og træffe beslutninger om noget, du måske dybest set ikke har nok forstand på eller interesse i. I stedet kan du fokusere på alt det sjove, som f.eks. at få tilpasset boligen på de områder som har stor betydning for lige netop dig og din familie.

4. Du er sikret tryghed og fuldt økonomisk overblik
Med et typehus er du sikret en fast og gennemskuelig pris, som du kan regne med. Og du ved fra start, at alt er inkluderet. Et fuldt økonomisk overblik giver dig ro i maven og en sikkerhed for, at der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter op undervejs. Og du betaler selvfølgelig først, når du flytter ind.

5. Du får et miljøvenligt og bæredygtigt lavenergihus
Bæredygtigt byggeri er i fokus hos Lasse Larsen Huse og gennem hele byggeprocessen arbejder vi målrettet med bæredygtige miljøhensyn, der løbende bliver optimeret og udviklet. Vores typehuse er lavenergi byggeri og overholder alle gældende danske lovkrav. Alle vores typehuse kan desuden opgraderes til at opfylde ”BR18 lavenergiklasse”. Faktisk kan det lade sig gøre at opvarme et Lasse Larsen hus for blot 271 kr. pr. måned. Vores typehuse er miljøvenlige og bygget i miljørigtige materialer. Vi bruger f.eks. udelukkende PEFC-mærket træ fra bæredygtige skovbrug. Og vores materialer til loft og vægge er indeklimamærket

Lyder vores arkitekttegnet typehuse som noget for dig?

Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her
Læs mere om at bygge nyt hus med Lasse Larsen Huse her