Et typehus behøver ikke være en modsætning til det arkitekttegnede hus. Typehuse fra Lasse Larsen Huse kombinerer nemlig det bedste fra de to: Typehusets gennemprøvede koncept, hurtige byggeproces og fornuftige pris med den høje kvalitet, de unikke detaljer og det personlige præg, som kendetegner det arkitekttegnede hus.

Skal du bygge nyt hus, er et arkitekttegnet typehus fra Lasse Larsen Huse derfor et stilsikkert valg, der samtidig giver dig stor værdi for pengene!

Hvad er et typehus?
Et typehus er kort fortalt et hus, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Typehuse er af samme grund både hurtigere og billigere at bygge end specialtegnede huse. Når du bygger et typehus, får du automatisk en lang række fordele:

  • Gennemprøvet koncept
  • Systematiseret og effektiv byggeproces
  • Fuldt økonomisk overblik fra start
  • Billig pris sammenlignet med specialtegnede huse

Hvad koster et typehus?
Et typehus er markant billigere end et specialtegnet hus. Og bare rolig. Selvom prisen er meget lavere, så behøver det hverken at være kedeligt, forudsigeligt eller upersonligt. Tværtimod.

Hos Lassen Larsen Huse får du nemlig et arkitekttegnet typehus med rig mulighed for at sætte dit personlige præg både indvendigt og udvendigt. Og selvom prisen er lav, så er kvaliteten, designet og materialerne helt i top.

Hos Lasse Larsen Huse kan du vælge mellem mange forskellige varianter af typehuse og plantegninger. Og du får stor fleksibilitet i forhold til husets indvendige og udvendige rammer og kan tilpasse husets indretning og materialer, så det passer til dig og din families behov. Du kan også give facaden på dit hus en særlig karakter gennem dit personlige valg af mursten, tagtyper, specielle detaljer og meget mere.

Vil du vide mere om priserne på vores typehuse? Tjek denne oversigt med priseksempler på vores forskellige typehuse.

Hvilken typehus type er du?
Hos Lasse Larsen Huse kan du vælge mellem typehuse i mange forskellige varianter og byggestile og få lige præcis det hus, der passer til dig og din familie. Herunder kan du gå på opdagelse i vores forskellige typehuse og plantegninger.

Længehuse med fokus på økonomi
Mange kvadratmeter for pengene, optimal udnyttelse af pladsen og sol på terrassen fra morgen til aften.
Se længehuse og plantegninger

Flerplanhus
Flere kvadratmeter på den lille grund, spændende arkitektur og mulighed for at få udsigten fra første sal med.
Se flerplanshuse og plantegninger

Funkishuset er en dansk klassiker
Enkelt udtryk, rene linjer og masser af lysindfald gør funkishuset til et stilrent og moderne valg.
Se funkishuse og plantegninger

Gårdhavehuse giver unikke muligheder
Hyggekroge og samlingspunkter med både lys og skygge og mulighed for etablering af gårdhaver med eller uden overdækning.
Se gårdhavehuse og plantegninger

vinkel lasse larsen huse

Vinkelhuset er ideelt til familien
Tidløs klassiker som passer til de fleste husgrunde og med vinkler, der giver hyggekroge og områder med læ.
Se vinkelhuse og plantegninger

Jubilæumshuse er veldesignet
Det stramme design, de gode materialer og den kloge indretning gør vores rummelige jubilæumshus populær blandt børnefamilier.
Se jubilæumshuse og plantegninger

Lifestylehuse til lave priser
Prisniveau der giver alle mulighed for at få et velbygget Lasse Larsen hus, uden at der gås på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet.
Se lifestylehuse og plantegninger

7 fordele ved at vælge et Lasse Larsen typehus

Det er ikke uden grund, at vores arkitekttegnede typehuse er så populære.
Her har vi listet syv af de største fordele for dig:

1. Du slipper for en masse bekymringer (og arbejde)
De færreste har hverken tid, overskud eller lyst til at styre en kompleks byggeproces fra start til slut.  Lave plan- og myndighedstegninger. Søge tilladelser. Styre entreprenører, leverandører og håndværkere. Træffe hundredvis af valg.

Alt det undgår du, når du bygger et typehus med os. Du er med til at træffe de vigtigste beslutninger og kan derefter trygt overlade ansvaret for hele byggeprocessen til vores dygtige byggeledere og håndværkere. Læn dig tilbage og se, hvordan jeres drømmehus tager form for øjnene af jer. Uden at løfte en finger eller ligger søvnløs om natten.

2. Du ved, hvad du får
En af de helt store fordele ved et typehus er, at du fra start får sat billeder på dit drømmehus. Du kan gå på opdagelse i de forskellige varianter af typehuse online og få visualiseret præcis, hvordan dit nye hus kommer til at se ud. Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

3. Du høster alle fordelene ved et gennemprøvet koncept
Med et typehus ved du, at din nye boligs stil, indretning og materialer allerede er gennemtænkt, gennemprøvet og testet, så det opfylder alle krav til en moderne og funktionel bolig. Du slipper med andre ord for at forholde dig til en masse komplicerede valg og træffe beslutninger om noget, du måske dybest set ikke har nok forstand på eller interesse i. I stedet kan du fokusere på alt det sjove, som f.eks. at få tilpasset boligen på de områder som har stor betydning for lige netop dig og din familie.

4. Du får både en billig pris og en høj kvalitet
Prisen på et typehus er markant billigere end et arkitekttegnet hus. Og alligevel er du med vores arkitekttegnede typehuse sikret et hus i meget høj kvalitet og med stor mulighed for individuel tilpasning både indvendigt og udvendigt. Du får altså det bedste fra to verdener.
Se priseksempler på vores typehuse

5. Du er sikret tryghed og fuldt økonomisk overblik
Med et typehus er du sikret en fast og gennemskuelig pris, som du kan regne med. Og du ved fra start, at alt er inkluderet. Et fuldt økonomisk overblik giver dig ro i maven og en sikkerhed for, at der ikke dukker nogen ubehagelige overraskelser eller uforudsete udgifter op undervejs. Og du betaler selvfølgelig først, når du flytter ind.

6. Du får et miljøvenligt og bæredygtigt lavenergihus
Bæredygtigt byggeri er i fokus hos Lasse Larsen Huse og gennem hele byggeprocessen arbejder vi målrettet med bæredygtige miljøhensyn, der løbende bliver optimeret og udviklet. Vores typehuse er lavenergi byggeri og overholder alle gældende danske lovkrav. Alle vores typehuse kan desuden opgraderes til at opfylde ”BR18 lavenergiklasse”. Faktisk kan det lade sig gøre at opvarme et Lasse Larsen hus for blot 271 kr. pr. måned. Vores typehuse er miljøvenlige og bygget i miljørigtige materialer. Vi bruger f.eks. udelukkende PEFC-mærket træ fra bæredygtige skovbrug. Og vores materialer til loft og vægge er indeklimamærket

7. Du kan flytte hurtigt ind
Fra du vælger dit typehus, til du får overleveret nøglerne, går der ikke lang tid. Det skyldes, at alle vores typehuse bliver bygget ud fra tegninger og beregninger, som allerede er lavet. Vi ved præcis, hvordan huset skal bygges, og vores dygtige byggeledere og håndværkere står klar til at gå i gang med det samme. Vi styrer hele byggeprocessen med hård hånd, og I er garanteret at huset står klart inden for få måneder og til aftalt tid.

Lyder vores typehuse som noget for dig?

Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her
Læs mere om at bygge nyt hus med Lasse Larsen Huse her