Vi bygger kun huse, vi også gerne selv vil bo i


Hos byggefirmaet Lasse Larsen Huse tror vi på, at kvalitet betaler sig, og at glade kunder er den bedste reklame. Derfor er høj kvalitet, tryghed under hele byggeprocessen og stolte husejere afsættet for alle de nybyggede typehuse, vores byggefirma rejser over hele landet.

Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Vi går vi ikke på kompromis med hverken kvalitet eller leveringssikkerhed. Vores absolut fornemmeste opgave er at tilfredsstillede dig som bygherre med et nybygget hus, som du er stolt over, og som du vil elske at bo og leve i.

Vi har bygget individuelle huse på samme CVR nummer siden 1975

Valg af byggefirma til nybygning af hus er en tillidssag. Vi tager ikke den tillid for givet men gør hver dag vores allerbedste for at gøre os fortjente til den tillid, vores kunder viser os.

Lasse Larsen Huse har bygget individuelle huse af højeste kvalitet til danskerne siden 1975, hvor den dengang 29-årige dygtige tømrer og konstruktør Lasse Larsen grundlagde virksomheden på en enkel filosofi: Danskerne skulle have mulighed for at bo i velbyggede typehuse.

Gennem mere end 48 år har vi opført mere end 2500 gennemtænkte og velindrettede ægte Lasse Larsen typehuse på landsplan. Kerneværdierne for vores husbyggeri er tidløs arkitektur, kvalitetsmaterialer og høj teknisk indsigt – kombineret med en åben og tillidsfuld dialog med dig som bygherre gennem hele byggeprocessen.

Byggefirma med tryghed i fokus

Din tryghed er alfa og omega for os. Derfor gør vi alt, hvad der står i vores magt for, at du skal føle dig helt tryg, – lige fra første byggemøde, til du får nøglerne til dit nye hus. Du får en fast byggeleder koblet til dit husbyggeri og en garanti for, at både tidsplan og budget bliver overholdt. Så du med hel ro i maven kan overlade nybygningen af dit hus til os.

Læs mere om at bygge nyt hus med os

Læs mere om vores typehuse og se de 7 fordele

Book et møde eller en fremvisning

Du kan læse vores datalivspolitik her

Lasse Larsen Huse er en familieejet virksomhed og en del af Pierre Ejendomme koncernen. Læs mere her: