Om Lasse Larsen Huse
Historien om Lasse Larsen Huse starter i 1975, hvor den dengang 29-årige dygtige tømrer og konstruktør Lasse Larsen grundlagde virksomheden på en enkel filosofi: Danskerne skulle have mulighed for at bo i velbyggede typehuse.

Lasse Larsen Huse har igennem mere end 45 år tilvejebragt et unikt ”luksus brand” på samme CVR nummer – via opførelse af mere end 2500 gennemtænkte og velindrettede ægte Lasse Larsen huse på landsplan.

Vi råder over en stor egenproduktion af dygtige håndværkere, som understøtter kvalitet og leveringssikkerhed under hele byggeprocessen, hvor kerneværdierne bla. er god stil – arkitektur – kombineret med høj teknisk indsigt – og med fokus på kvalitets materialer, individuelle detail løsninger og åben tillidsfuld dialog med bygherre igennem hele byggeprocessen.

Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Vi går vi ikke på kompromis med kvalitet og leveringssikkerhed og derfor ved vi også, at vi et Lasse Larsen hus ikke er det billigste hus på markedet. Men vores absolut fornemmeste opgave er – at tilfredsstillede dig som bygherre med et ægte Lasse Larsen hus – som du er stolt over – og som du vil elske at bo og leve i.

Du kan læse vores datalivspolitik her