Lasse Larsen udstillingshuse

NYHED: Randers bygger 2018/2019
– Hjertegræsbakken 3, 8930 Randers NØ

Åbent hus hver søndag kl. 14.00-16.00.

Vi deltager for 1. gang i Randers Bygger og har fornøjelsen af, at byde velkommen i en klassisk villa på 166 m² plus dobbelt carport og overdækket terrasse.

Se plantegningen

Huset er beliggende i børnevenligt kvarter i et dejligt naturskønt område i den nordøstlige del af Randers, tæt ved Randers Fjord og Gudenåen, men samtidig kun ca. 5 km fra centrum af Randers.

Hos Lasse Larsen Huse gør vi alt for, at kundens personlige ønsker og krav bliver opfyldt bedst muligt ud fra de givne muligheder ved grundens udformning, placering og lokalplaner.

Lasse Larsen Huses mere end 40 års erfaring fornægter sig aldrig, hvorfor vi er den oplagte samarbejdspartner når I skal foretage jeres livs investering – på den måde sikrer vi sammen, at investeringen også bliver jeres livs bedste!

Vi har her lagt vægt på gode kvalitetsmaterialer og det gode håndværk. Her har vi prioriteret at planløsningen skal være effektiv og med et godt lysindfald.

Husets hjerte er naturligvis det rummelige køkken-alrum der har skrålofter og er i halvåben forbindelse med stue. Adskillelsen mellem alrum og stuen er krydret med en lækker detalje – biopejsen.

Indretningen i øvrigt afspejler de ønsker vi typisk møder fra vores kunder: Gode børneværelser, ekstra kontor/gæsteværelse, depotet i forbindelse med køkken-alrummet samt en forældreafdeling med walk-in closet og eget badeværelse. Sidst men ikke mindst en overdækket terrasse hvor man kan krybe i ly for regn og vind.

Svane har stået for inventar og det giver det sidste pift til denne attraktive bolig.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Hjertegræsbakken 3, Randers. Køkken/alrum.

Mere end 40 års erfaring med kvalitetsbyggeri – også på vanskelige grunde.

Åbent efter aftale.

Se plantegningFind vej til Fruering

Huset er til salg – læs mere.

Lasse Larsen huse byder denne gang velkomne til en kombination af den moderne Funkis-villa, og den funktionelt indrettede familievilla – alt sammen med et strejf af hygge.

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver.

Her er vi voldsomt begrænset af en skovbyggelinie der deler grunden i 2 ligesom det skrående terræn har været med til at forme byggeriet.

Perfekt til Børnefamilien.

Vi har den effektive indretning for øje i dette års Byg og Bo – et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og masser af udeliv.

Huset ”hjerte” er det store køkken-alrum hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Her er endvidere et godt kontor samt forældreafdeling med direkte adgang til eget badeværelse.

Et par detaljer af både praktisk og hyggelig karakter skal fremhæves, depot samt kuffertrum ved bryggers – unikt og med stor værdi i en hustype uden loftsrum, derudover har vi forsøgt at skabe en hyggelig stemning i huset ved at opføre en væg med ege trælameller og en indbygget bogreol – moderne huse i dag mangler varme og farver.

Uderummet i fokus.

Husets placering på grunden er fastlagt af skovbyggelien, det har derfor været ekstra vigtig at integrere husets inde- og uderum. Her er derfor masser af lysindfald og udgange mod syd, øst og vest. Med de 3 terrasser vil det altid være muligt at finde en sol- og/eller læ krog.

Den overdækkede terrasse er inspireret af den sydeuropæiske byggetradition – her er målet at forlænge udesæsonen og give gode muligheder for terrasseliv året rundt…. og måske imødegå de udfordringer en dansk sommer engang imellem kan give.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Fruering Skovmark. Køkken/alrum. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Fruering Skovmark. Stue. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Fruering Skovmark. Køkken/alrum 2

Atlasvænge 10, 2750 Ballerup

Åbent hus hver søndag fra kl. 13.00-16.00.

Se plantegningFind vej til Atlasvænge

Huset er til salg – læs mere.

Til Byg & Bo Sjælland udstillingen har vi i år valgt og præsentere et vinkelhus fra vores Patio serie på 175 m².

Villa Patio bygger på et klassisk arkitektonisk formspring, i en nutidig fortolkning.

Huset tager udgangspunkt i et traditionelt vinkelhus, dog strammet op med tagpap tag med listedækning, tilbagetrukket facadepartier, som danner en ramme om enkelte vinduespartier. Endvidere er facadepartier omkring stue, køkken/alrum og gang til værelser tilbagetrukket, for at optimere lysindfald samtidig med, at rummene ikke bliver for varme. Huset er udstyret med fuld IHC pakke og opført som lavenergihus efter 2020.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 10. Køkken/alrum. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 10. Køkken. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 10. Stue.

Atlasvænge 11, 2750 Ballerup

Åbent hus hver søndag fra kl. 13.00-16.00.

Se plantegningFind vej til Atlasvænge

Huset er til salg – læs mere.

Til Byg & Bo Sjælland udstillingen har vi i år valgt og præsentere et nyt forskudt længehus opført med fladt tag. Huset er på 174 kvm.

Huset er opført med et præsentabelt indgangsparti med super lysindfald og den populært entré løsning med bænk, garderobe og et praktisk depotrum. Kom og oplev et super god indrettet hus med mange fede detaljer, som passer til rigtig mange smalle parcelhusgrunde.

Huset er opført som lavenergihus efter 2020.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 11. Køkken/alrum. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 11. Værelse. Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Atlasvænge 11. Bad.

Myntevej 8, 8600 Silkeborg

Åbent efter aftale – kontakt Lasse Larsen Huse på 8615 6311

Se plantegningFind vej til Myntevej

Huset er til salg – læs mere.

Vi byder velkommen i vores nye udstillingshus på Myntevej 8, 8600 Silkeborg i et af vores fantastisk godt indrettede og klassiske funkisvillaer.

I har muligheden for sammen med de øvrige nybyggere og nysgerrige fra hele Danmark kan kigge forbi til de mange kommende åbne huse, og få et kig, indblik og søge inspiration til deres nye bolig. 5 jyske byggefirmaer er gået sammen om byggeudstillingen, som bliver placeret i det attraktive Eriksborg, nærmere betegnet Myntevej, som er en ny udstykning i Gødvad. Området er nøje udvalgt til byggeudstillingen, da Gødvad er et vækstområde, hvor mange søger til netop nu, da Gødvad er blevet en meget populær Silkeborg-forstad, blandt andet på grund af Aarhus-Herning Motorvejen, som man kan komme af og på i løbet af 5 min.

I samme lukkede vænge har vi yderligere 7 grunde på hånden. Kontakt os på 86 15 63 11 eller ll@lasselarsenhuse.dk for yderligere.

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver.

Ingen spildplads

Et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og let adgang til de sol vendte terrasser.

Centralt i huset har vi det store køkken-alrum hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Vi har en dejlig voksenafdeling i forbindelse med stuen, soveværelse, stort bad og kontor

Byggefirma: Hvorfor har vi valgt Silkeborg:

”Lasse Larsen Huse er glade for at vi i samarbejde med en række velrenommerede byggefirmaer igen kan tilbyde en byggeudstilling i Silkeborg.

Silkeborg er og har altid været et fokusområde for Lasse Larsen Huse, og nu efter motorvejens åbning endnu lettere at komme til for pendlere med arbejde i Aarhus og Herning området.

At Silkeborg er attraktiv for Lasse Larsen Huse er ikke en nyhed, pt har vi flere byggerier i gang, og glæder os meget til at vise vores nye spændende udstillingshus og tiltrække endnu flere kunder til de spændende områder i Silkeborg og omkring liggende kommuner.” Udtaler Anders Lambæk, Salgsdirektør ved Lasse Larsen Huse.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Myntevej (001) Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Myntevej (002) Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Myntevej (003) Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Myntevej (004)

Tidligere udstillingshuse:

Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 30, 8680 Ry

SOLGT. Huset er en del af vores store byggeprojekt i Ry ved Silkeborg, hvor vi har opført forskellige typer boliger i det naturskønne område.
Læs mere om Kildebjerg Ry. Selv om huset er specifikt tegnet til området, kan i sagtens få ideer til jeres eget projekt og samtidig se et hus, hvor kvaliteten er i højsædet.

Tag et kig indenfor i denne virtuelle gennemgang.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 1 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 2 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 3 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 4

Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 10, 8680 Ry

SOLGT. Huset er en del af vores store byggeprojekt i Ry ved Silkeborg, hvor vi har opført forskellige typer boliger i det naturskønne område.
Læs mere om Kildebjerg Ry

Tag et kig indenfor i denne virtuelle gennemgang.

Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej. 1 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej. 2 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej. 3 Lasse Larsen Huse Udstillingshus på Kildebjerg Søvej. 4