Lasse Larsen udstillingshuse

NYHED - åbner 29. marts.
Mere end 40 års erfaring med kvalitetsbyggeri – også på vanskelige grunde.

Udstillingshuset åbner skærtorsdag den 29. marts og har åbent hele påsken fra 10-16 og herefter hver søndag. Find vej

Lasse Larsen huse byder denne gang velkomne til en kombination af den moderne Funkis-villa, og den funktionelt indrettede familievilla – alt sammen med et strejf af hygge.

Se plantegning

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver.

Her er vi voldsomt begrænset af en skovbyggelinie der deler grunden i 2 ligesom det skrående terræn har været med til at forme byggeriet.

Perfekt til Børnefamilien.

Vi har den effektive indretning for øje i dette års Byg og Bo – et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og masser af udeliv.

Huset ”hjerte” er det store køkken-alrum hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Her er endvidere et godt kontor samt forældreafdeling med direkte adgang til eget badeværelse.

Et par detaljer af både praktisk og hyggelig karakter skal fremhæves, depot samt kuffertrum ved bryggers – unikt og med stor værdi i en hustype uden loftsrum, derudover har vi forsøgt at skabe en hyggelig stemning i huset ved at opføre en væg med ege trælameller og en indbygget bogreol – moderne huse i dag mangler varme og farver.

Uderummet i fokus.

Husets placering på grunden er fastlagt af skovbyggelien, det har derfor været ekstra vigtig at integrere husets inde- og uderum. Her er derfor masser af lysindfald og udgange mod syd, øst og vest. Med de 3 terrasser vil det altid være muligt at finde en sol- og/eller læ krog.

Den overdækkede terrasse er inspireret af den sydeuropæiske byggetradition – her er målet at forlænge udesæsonen og give gode muligheder for terrasseliv året rundt…. og måske imødegå de udfordringer en dansk sommer engang imellem kan give.

NYHED - åbner 24. februar.
Byggeudstilling åbner i Silkeborg 24. februar

Udstillingshuset åbner lørdag den 24. og søndag den 25. februar kl. 10-16 og herefter hver søndag fra 14-16. Find vej

Vi byder velkommen i vores nye udstillingshus på Myntevej 8, 8600 Silkeborg i et af vores fantastisk godt indrettede og klassiske funkisvillaer.

Se plantegning

I har muligheden for sammen med de øvrige nybyggere og nysgerrige fra hele Danmark kan kigge forbi til de mange kommende åbne huse, og få et kig, indblik og søge inspiration til deres nye bolig. 5 jyske byggefirmaer er gået sammen om byggeudstillingen, som bliver placeret i det attraktive Eriksborg, nærmere betegnet Myntevej, som er en ny udstykning i Gødvad. Området er nøje udvalgt til byggeudstillingen, da Gødvad er et vækstområde, hvor mange søger til netop nu, da Gødvad er blevet en meget populær Sileborg-forstad, blandt andet på grund af Aarhus-Herning Motorvejen, som man kan komme af og på i løbet af 5 min.

I samme lukkede vænge har vi yderligere 7 grunde på hånden. Kontakt os på 86 15 63 11 eller ll@lasselarsenhuse.dk for yderligere.

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver.

Ingen spildplads

Et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og let adgang til de sol vendte terrasser.

Centralt i huset har vi det store køkken-alrum hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Vi har en dejlig voksenafdeling i forbindelse med stuen, soveværelse, stort bad og kontor

Byggefirma: Hvorfor har vi valgt Silkeborg:

”Lasse Larsen Huse er glade for at vi i samarbejde med en række velrenommerede byggefirmaer igen kan tilbyde en byggeudstilling i Silkeborg.

Silkeborg er og har altid været et fokusområde for Lasse Larsen Huse, og nu efter motorvejens åbning endnu lettere at komme til for pendlere med arbejde i Aarhus og Herning området.

At Silkeborg er attraktiv for Lasse Larsen Huse er ikke en nyhed, pt har vi flere byggerier i gang, og glæder os meget til at vise vores nye spændende udstillingshus og tiltrække endnu flere kunder til de spændende områder i Silkeborg og omkring liggende kommuner.” Udtaler Anders Lambæk, Salgsdirektør ved Lasse Larsen Huse.

Udstillingshus på Munkebuen 2, 3400 Hillerød

Åbent hus hver søndag fra kl. 13.00-16.00.

Glæd jer til at se 177,5 m2 arkitekttegnet funkis villa tegnet og udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet BRASK & LEONHARDT. Huset er inspireret af vores 40 års jubilæumsserie, opført med niveauforskydning, hvilket giver øget lofthøjde i køkken/alrum og stue – 295 cm.

Tag et kig indenfor i denne virtuelle gennemgang.

Læs mere om Jubilæums Serien.

Kørevejledning.

Udstillingshus på Kildebjerg Søvej 30, 8680 Ry

SOLGT. Huset er en del af vores store byggeprojekt i Ry ved Silkeborg, hvor vi skal opføre forskellige typer boliger i det naturskønne område.
Læs mere om Kildebjerg Ry. Selv om huset er specifik tegnet til området, kan i sagtens få ideer til jeres eget projekt og samtidig se et hus, hvor kvaliteten er i højsædet.

Tag et kig indenfor i denne virtuelle gennemgang.

Kørevejledning.