Hos Lasse Larsen Huse har vi udviklet et særligt hjem på 150 m² med fokus på detaljer, hvor arkitektur og udnyttelse af kvadratmeter går op i en højere enhed. Nogle af husets detaljer er alkove, reces i murværket, lameller, overdækket terrasse, carport og ovenlys i køkken alrum og gang.

Se flyer og plantegninger her 

Prima Hjems største værdi er de mange muligheder. Huset kan placeres på et væld af grunde med forskellige udformninger og hvor indkørslen kan være fra forskellige orienteringer.

Vi har taget højde for det hele og udarbejdet 4 forskellige plantegninger med fire forskellige orienteringer og ankomster. 

Prima Hjem I – Prima Hjem I I – Prima Hjem I I I – Prima Hjem I V

Oplev vores udstillingshuse i hele landet

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Brug for hjælp?

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et hus der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find vores kontor nærmest dig her.