Hos Lasse Larsen Huse har vi udviklet en helt særlig hustype, som vi kalder for Prima Hjem. Et Prima Hjem er et typehus på 150 m² skabt til den prisbevidste kunde, der drømmer om flot arkitektur, velvalgte detaljer og en skarp udnyttelse af hver eneste kvadratmeter – alt sammen til en fast og konkurrencedygtig pris på 2.540.200,- med mulighed for tilvalg.

Det prisbevidste kvalitetshjem fra Lasse Larsen Huse

Et Prima Hjem er til dig, der drømmer om et moderne kvalitetshus, der ikke blot giver dig et fantastisk sted at bo, men også luft i økonomien til at udleve dine andre drømme. Selvom et Prima Hjem er det mere prisbevidste valg, så er der bestemt ikke sparet på wow-effekten, og der er rig mulighed for at sætte dit personlige præg.

Hvad koster et Prima Hjem hos Lasse Larsen Huse

Et Prima Hjem har en fast pris på 2.540.200,-. Indeholdt i prisen er blandt andet lækre detaljer som Velfac 200 Energy 3-lagsvinduer, akustiklofter i stue og køkkenalrum og 245.000 kr. afsat til hårde hvidevarer og inventar. Et Prima Hjem er altså et typehus, der giver dig virkelig meget for pengene.

Er der mulighed for tilvalg til et Prima Hjem?

Selvom mange af detaljerne ligger fast, er der også flere tilvalgsmuligheder til dit Prima Hjem fra Lasse Larsen Huse. Du finder alle mulighederne i prislisten på linket til højre på siden, hvor du blandt andet finder pris på tilvalg af detaljer som alkove med opbevaring, overdækket terrasse, funkiskarme m.m.

Hvordan ser et Prima Hjem ud?

Prima Hjems største værdi er de mange muligheder. Huset kan placeres på et væld af grunde med forskellige udformninger, og hvor indkørslen kan være fra forskellige orienteringer.

Vi har taget højde for det hele og udarbejdet 4 forskellige plantegninger med fire forskellige orienteringer og ankomster.

Prima Hjem I – Prima Hjem I I – Prima Hjem I I I – Prima Hjem I V

Se flyer og plantegninger her 

Oplev vores udstillingshuse i hele landet

Det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Du kan besøge vores udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får, og opleve de luksuriøse detaljer, der er en del af standardpakken i vores prisbevidste Prima Hjem, såvel som de forskellige tilvalg, der skruer en ekstra tand op for komforten og de lækre materialer.

Brug for hjælp?

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan skabe et hjem, der lever op til dine forventninger. Vi har mere end 45 års erfaring at trække på, og kvaliteten på et Prima Hjem er derfor i top, selvom prisen er lav. Skal vi også bygge et Prima Hjem til dig? Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find vores kontor nærmest dig her.