Huset er solgt

Som noget nyt byder Lasse Larsen Huse velkommen til et af vores huse fra den nye Lifestyle serie. Huset er et 152 m2 såkaldt gavlhus opført som et forskudt vinkelhus – et oplagt valg til en smal aflang grund.

Udvendig er facader opmuret i en gråhvid mursten med gullige og mørke nuancer – Titan fra Strøjer Tegl. Tagbeklædning er sorte betontagesten og tagrender og nedløb er i blank zink.
I køkken/alrum og stue har vi store gulv til loft vinduespartier for et optimalt lysindfald samt udgang til den syd og vestvendt have. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien
Igen har vi har haft fokus på optimal udnyttelse. Vi har haft den effektive indretning for øje med et minimum af spildplads. Udover et stort soveværelse med eget bad er der blevet plads til 3 gode børneværelser, gæste/børnebadeværelse, stort bryggers med separat indgang samt stort lyst køkken/alrum og en hyggelig stue, hvor I kan trække jer tilbage når roen sænker sig over familien, eller når man ønsker at slappe af foran tv’et.

Lifestyle
Vi har bygget huse i mere end 44 år. Nogle modeller flere gange end andre. Og selvom tiderne og teknologien ændrer sig, så er der ting, som stadig er ved det gamle: Start med en intelligent grundplan og tilsæt tidløs arkitektur, nøje udvalgte materialer og håndværkere, der ved præcis hvordan et ægte Lasse Larsen Hus skal bygges, så er resultatet en superoptimeret og omkostningseffektiv byggeproces. Eller som vi har døbt den Lifestyle – vores bud på et typehus af høj kvalitet til alle, der har lyst til at bo både rigtig godt og rigtig fornuftigt. Og heldigvis kan vi ikke rigtig finde ud af at bygge på andre måder.

Lifestyle tager afsæt i 5 grundmodeller hvor de bærende elementer er fastlagt. Vores Lifestyle huse tilbydes med flere tagkonstruktioner. Udover sadeltag, kan vi også tilbyde det med valmtag, ensidig taghældning og fladt tag.  Vi glæder os til og byde Jer velkommen i et ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

VIL DU HØRE MERE?

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.

Læs hvad vores bygherrer siger om os

Fremragende funkishus!

Vi har for få dage siden fået nøglerne til vores nye hus fra Lasse Larsen Huse. Vi synes, at vi har fået et hus af meget, meget høj kvalitet. I opstartsfasen blev vi kyndig vejledt af byggerådgiver Allan, der var med på de til tider lidt skæve ideer og ændringer. Selve byggeriet har hele vejen igennem været i fremdrift og huset er bygget af mennesker, der virkelig kan deres arbejde og behandlede vores byggeri med samme respekt, som var det deres eget. Vi har haft en fuldstændig fremragende byggeleder, Claus Slifsgaard, som har været detaljernes mand og virkelig formået at styre vores byggeri helt til perfektion. Vi føler han havde samme stolthed og forventning til vores hus, som vi selv havde, og han fik afleveret et helt fantastisk hus der står knivskarpt. Hvis vi nogensinde skal bygge igen, ved vi godt hvem der skal bygge for os... i hvert fald hvis Claus er byggeleder :) Så pas godt på ham, Lasse Larsen Huse, han fortjener til fulde de 5 stjerner for det hus han har fået bygget til os! 

Anders og Julie, Vejle

Læs hele anmeldelsen her

Vi bygger for Jesper Koch

I efteråret afleverede vi et fantastisk 2-plans funkis hus til Jesper Koch og familie. Et fantastisk hus hvor beliggenhed, kvalitet, indretning og ikke mindst materialer er i særklasse.

Se mere her

Fantastisk resultat og oplevelse med Lasse Larsen huse!

Da vi besluttede os for, at bygge vores drømmehus gik jagten igang med at finde det helt rigtige byggefirma. Vi var til en del forskellige møder, men efter første møde med Lasse Larsen huse var vi slet ikke i tvivl, det skulle være dem der skulle bygge vores drømmehus. Fra første spadestik er vi blevet mødt med dygtige medarbejdere, og helt igennem kompetente håndværkere. Vi har haft fornøjelsen af byggeledern Claus Sifsgaard, og han har sammen med Lasse Larsen huse formået at levere et hus i TOP kvalitet. Der har undervejs været nogle småændringer i byggeriet, men det har ikke været nogen hindring for Lasse Larsen huse og efterkomme de ønsker vi har haft. Byggepladsen har hele tiden været flot ryddet op, og vi har haft muligheden med en byggenøgle til huset så vi kunne følge processen. Der er ingen tvivl om kvaliteten af håndværket er i særdeles topklasse Vi har alt i alt haft en helt fantastisk oplevelse med Lasse Larsen huse og vil til hver en tid anbefale dem til andre. Tusinde tak til Lasse Larsen huse for at levere et fantastisk hus til vores lille familie Mange hilsner
Rasmus og Christine, Kolding

Læs hele anmeldelsen her