Udstillingshuset er åbent efter aftale

Lasse Larsen Huse byder denne gang velkomne til en kombination af den moderne Funkis-villa, og den funktionelt indrettede familievilla – alt sammen med et strejf af hygge.

Udgangspunktet er som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver.

Her er vi voldsomt begrænset af en skovbyggelinie der deler grunden i 2 ligesom det skrående terræn har været med til at forme byggeriet.

Perfekt til børnefamilien
Vi har den effektive indretning for øje i dette års Byg og Bo – et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum med masser af godt lysindfald og masser af udeliv.Huset ”hjerte” er det store køkken-alrum hvorfra der er adgang til børneafdelingen med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der endvidere udgang til have og terrasser ligesom adskillelsen til stuen kun er et lille niveauspring på et par trin. Her er endvidere et godt kontor samt forældreafdeling med direkte adgang til eget badeværelse.

Et par detaljer af både praktisk og hyggelig karakter skal fremhæves, depot samt kuffertrum ved bryggers – unikt og med stor værdi i en hustype uden loftsrum, derudover har vi forsøgt at skabe en hyggelig stemning i huset ved at opføre en væg med ege trælameller og en indbygget bogreol – moderne huse i dag mangler varme og farver.

Uderummet i fokus
Husets placering på grunden er fastlagt af skovbyggelien, det har derfor været ekstra vigtig at integrere husets inde- og uderum. Her er derfor masser af lysindfald og udgange mod syd, øst og vest. Med de 3 terrasser vil det altid være muligt at finde en sol- og/eller læ krog.

Den overdækkede terrasse er inspireret af den sydeuropæiske byggetradition – her er målet at forlænge udesæsonen og give gode muligheder for terrasseliv året rundt…. og måske imødegå de udfordringer en dansk sommer engang imellem kan give.