Huset holder åbent hver søndag fra 13.00 – 16.00 med undtagelse af søndag i uge 28-29-30. Vi følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19.

Lasse Larsen Huse byder velkommen i en moderne og veludnyttet funkisvilla med spændende løsninger både inde og ude. Udfordringen i at få masser af lys i de centrale opholdsrum og samtidig at bibeholde et godt indeklima, har vi løst ved at bibringe et større overdækket område mod sydvest kombineret med i alt 5 ovenlysvinduer placeret primært i køkken/alrum men også i både soveværelse og forældrebad.

Udgangspunktet er, som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver i forhold til bygherres ønsker og drømme.

På grunden her ved Byg og Bo 2021, har vi tænkt privat have og terrasse og udnyttet dette med placeringen af den dobbelte carport og redskabsrum, således at vi har afskærmet huset for indkig fra vejen. Når hækken til sin tid mod syd og vest er vokset op, har de kommende ejere en helt privat perle, optimalt placeret for solens vandring og privatlivets fred.

Perfekt til familien, i alle dens kombinationer
Via det overdækkede indgangsparti kommer du til en lys entre, herfra er der adgang til stort bryggers og til det centrale rum ”husets hjerte” der er køkken/alrummet, dette er i åben forbindelse med stuen og alligevel ikke, her kan du trække dig tilbage med en bog eller en film når du vil være dig selv, og stadig følge med i hvad der sker både inde og ude. Bemærk også det store dobbelte skydedørsparti i køkken/alrummet, det åbner op til den store overdækkede terrasse og den sydvendte have. I det hele taget har vi tænkt lys, så masser af vinduesareal mod terrassen og haven.

”Huset hjerte” fordeler også huset med både en voksen afdeling og en børneafdeling. En helt adskilt børneafdeling med 2 gode værelser samt eget bad og en forældreafdeling med soveværelse og separat på-klædningsrum samt et badeværelse opdelt i 2 rum – bemærk detaljer-ne med glasvæggen mellem soveværelse og håndvask området samt lysindfaldet fra ovenlysvinduer i både soveværelse og badeområde.

Huset er som et typisk Lasse Larsen Hus fyldt med detaljer – carport med åbning i taget for få lys ned til entredøren, stort redskabsrum og separat affaldsområde, lamelvæggen som afskærmning ved indgangen til huset og mod terrassen, alkoven i køkken/alrummet samt førnævnte detaljer ved badeværelse og ovenlys.

BESTIL KATALOG