Den erfarne Peter Gellert er ny administrerende direktør for typehusfirmaet Lasse Larsen Huse A/S, hvor han afløser Trine Brinch Sørensen. Indehaver og bestyrelsesformand Pierre Legarth glæder sig over, at den nuværende trælastdirektør bliver en del af det succesfulde typehusfirma.

Typehusfirmaet Lasse Larsen Huse A/S, der har sit domicil i det vestlige Aarhus samt filialer både i København og Kolding, skifter nu ud på direktørposten. Den nuværende direktør, Trine Brinch Sørensen, er opsagt, idet der skal andre kompetencer til henholdsvis at navigere virksomheden igennem Covid-19 og til at sikre fremtidens vækst. I stedet træder et eftertragtet navn ind på banen.
Per 1. juli 2020 indtræder således den 38-årige Peter Gellert fra Haderslev som administrerende direktør i Lasse Larsen Huse, hvor indehaver Pierre Legarth sidder som bestyrelsesformand.
– Det er ikke uden en vis stolthed, at vi nu kan præsentere Peter Gellert som vores nye administrerende direktør. Peter er en arbejdshest med imponerende dynamik og en vindermentalitet, og med hans kompetencer på holdet og i ejerkredsen ser jeg virkelig frem til, at vi rykker virksomheden op på et højere niveau over de kommende år. Lasse Larsen Huse har bygget arkitekttegnede et-familie huse for kræsne bygherrer med samme CVR-nummer siden 1975, og vi er lidt stolte af, at vi har fravalgt regeringens hjælpepakker. Dem er der andre, som har mere brug for, understreger Pierre Legarth.

Lasse Larsen Huse har et godt brand
Peter Gellert har de seneste ti år været trælastdirektør hos Davidsen, der er en af de større aktører i den danske trælast-branche.  Han er en ombejlet herre, som har et indgående kendskab både til typehusbranchen i almindelighed og til ledelse i særdeleshed.
– Pierre Legarth kontaktede mig for at høre, om jeg ikke kunne tænke mig at blive en del af Lasse Larsen Huse. Vi havde en rigtig god dialog, hvor han fortalte mig massivt om den spændende virksomhed, som jeg har fulgt fra sidelinjen gennem flere år. Jeg er derfor fuldt ud klar over, at Lasse Larsen Huse har et rigtig godt brand, og er kendt for at opføre flotte arkitekttegnede huse af høj kvalitet, fortæller Peter Gellert.
Den 38-årige sønderjyde er som sagt bosat i Haderslev, hvor han bor sammen med sin kæreste Stine, der er grafisk designer hos DK Company. Sammen har parret to sønner på henholdsvis tre og fem år.

Har altid godt kunnet lide konkurrence
På trods af en sammenlagt periode på 18 spændende og lærerige år hos Davidsen, var han ikke i tvivl om, at han ikke kunne sidde en adm. direktørpost hos Lasse Larsen Huse overhørig.
– Jeg glæder mig til at blive en del af Lasse Larsen Huse, og til at skabe gode resultater sammen med de mange dygtige kolleger, som jeg får i virksomheden. Vi bygger smukke huse i høj kvalitet, der er med til at skabe gode rammer om de liv, som skal leves i de enkelte boliger. Covid-19-krisen har betydet, at salget generelt set er bremset lidt op, men jeg har altid godt kunne lide konkurrence og så må vi bare løbe lidt hurtigere for at nå vores målsætninger, fortæller Peter Gellert, der i 2017 supplerede sin praktiske erfaring med en Pre-MBA fra Business Institute i Aalborg.
Ved siden af jobbet bruges tiden primært på familien samt på løbeture, skiferier og sejlture.