Nedenfor ses priseksempler på nogle af vores udstillingshuse:

Pris på typehus fra Lasse Larsen Huse

Nederst her på siden kan se nærmere på priseksemplerne, der er hentet fra vores udstillingshuse til inspiration for dig, der ønsker pris på et typehus med mulighed for at sætte dit eget personlige præg. For en mere præcis pris på, hvad netop dit drømmehus kan koste, anbefaler vi dig, at du kontakter os for en nærmere vurdering af jeres ønsker og behov samt en snak om de muligheder, vi tilbyder hos Lasse Larsen Huse.

Har I allerede fået tegnet det hus, I drømmer om, tager vi selvfølgelig udgangspunkt heri og giver vores bud på, hvad projektet vil koste, hvis det skal være til en konkurrencedygtig Lasse Larsen Huse-pris, hvor I virkelig vil opleve kvalitet for pengene. Vi kan lige så godt slå fast med det samme, at vi ikke er blandt de billigste – og at vi aldrig bliver det. Kvalitet koster ekstra. Til gengæld får du et ægte Lasse Larsen-hus, der tydeligt viser, at pengene er brugt helt rigtigt.  

Nybygget, arkitekttegnet typehus

At bygge fra bunden er en helt særlig rejse, som det kræver tålmodighed, is i maven og ikke mindst overblik at begive sig ud på. Der skal træffes mange beslutninger undervejs, der i sidste ende afspejles i det endelige resultat, når drømmehuset står færdigt. Med Lasse Larsen Huse står I ikke for hverken det byggetekniske eller det fysiske arbejde selv, men en stor del af beslutningerne er stadigvæk jeres. En af de store bekymringer undervejs er ofte, om budgettet nu holder, eller om prisen ved at bygge nyt hus mon stikker mere af, end I er komfortable med. Det ér immervæk mange penge, der postes i sådan et husprojekt, så vi forstår jer godt. Hos os er I i gode hænder, og vi sørger for gennemsigtighed fra start til slut, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser i forhold til, hvad det koster at bygge et hus med udgangspunkt i jeres drømme.

Hent inspiration fra vores udstillingshuse eller onlinekatalog

Vi tilbyder arkitekttegnede typehuse i flere forskellige prisklasser og kan herudover også tegne et hus fra bunden, hvis ikke vores plantegninger matcher de forestillinger, I har om jeres kommende hjem.

Prisen på at bygge nyt hus afhænger af en lang række af faktorer, heriblandt beliggenhed og grundpriser, husets arkitektur og størrelse, tilslutningsafgift, terræn, fundering, materialevalg, personlige tilvalg og meget andet.

Er du i den indledende beslutningsfase i forhold til, om du vil bygge fra bunden eller ej, og søger du derfor en vejledende pris, så er vores priseksempler nedenfor et godt sted at hente inspiration og blive bevidst om i hvilket prisleje, jeres drømme cirka befinder sig. Vælger I at gå i nærmere dialog med os om en typehuspris eller om prisen på et specialtegnet hus, udarbejder vi sammen med jer et pristilbud på det ønskede hus samt en materialebeskrivelse, der er individuelt tilpasset ned til mindste detalje.  

Tag et kig på priseksemplerne på vores typehuse nedenfor, eller find hele vores onlinekatalog til bestilling her, så du hurtigt kan få det fulde overblik over dine muligheder og kan tage drømmene et skridt videre. Vi glæder os til at høre fra dig og til at komme i gang med at planlægge tilblivelsen af dit drømmehus.

Bestil katalog

Priseksempler

Dette funkis hus på 185 m2 med et minimum af spildplads kombineret med store opholdsrum, overdækket terrasse, reces i murværk, sansevindue og carport koster 3.800.000 kr. I kan se flere detaljer om huset her: Bjergegårdsvej 13, 8283 Hinnerup

Bjergegårdsvej 13, 8283 Hinnerup

Seglager 4, 8370 Hadsten

Denne moderne og veludnyttet funkisvilla på 176 m2 med 5 ovenlys, dobbeltskydedørsparti, alkove, glasvæg og mange flere detaljer koster 3.850.000 kr. inkl. carport. I kan se flere detaljer om huset her: Seglager 4, 8370 Hadsten

Julianelund 140, 7120 Vejle

Dette spændende hus byder på 195 veldisponerede kvadratmetre, en dejlig stor overdækket terrasse og koster 4.100.000 kr. inkl. muret carport og skur. I kan se flere detaljer om huset her: Julieanelund 140, 7120 Vejle

Cirkenbuen 16, 3400 Hillerød

Et funktionelt og brugervenligt hus på 185 m2 bygget af gode materialer og med en intelligent indretning. Huset koster 4.200.000 kr. I kan se flere detaljer om huset her: Cirkelbuen 16, 3400 Hillerød