Men det kræver tid at vedligeholde charmen. Derfor er der flere og flere vælger der at bygge et nyt typehus – men i et etableret kvarter, hvor beliggenheden er helt i top. På den måde kan du både få glæden ved et nyt, velbygget hus og nyde en smuk, opvokset have.
    
„Der er masser af charme i gamle villaer, men der er sjældent en ordentlig isolering og på et tidspunkt skal kloakken eller taget skiftes. Så det kan godt betale sig at rive ned og bygge nyt, især hvis man har fundet den helt rette grund”
     
Et Lasse Larsen-hus kan sagtens bygges i et eksisterende villakvarter. Og det er ofte en rigtig god investering. Naturligvis skal der tages de samme byggetekniske forholdsregler, når der bygges et nyt hus i et etableret kvarter, som hvis der blev bygget i et rent nybyggerområde; men derudover er det vigtigt at undersøge, om der er særlige servitutter og regulativer i området. Alt dette står Lasse Larsen gerne for – så du kan koncentrere dig om, hvilket drømmehus, der skal bygges i stedet for det gamle hus.