Lasse Larsen Huse har vundet totalentreprisen på opførelsen af i alt 106 rækkehuse i familie- og seniorbofællesskab Søholmparken, Vonsild, Kolding. Byggeprojektet omfatter den nye store bydel i Vonsild, Kolding syd. Søholmparken bliver Lasse Larsen Huse hidtil største byggeordre og de første rækkehuse forventes allerede klar til indflytning primo 2022.

Bæredygtigt byggeri i fokus
Bygherre Pierre Ejendomme, Kolding har gennem de seneste år udviklet fremtidens bydelsudstykning i Vonsild, Kolding syd og med endelig lokalplan den 26. januar 2021, er valget nu endelig truffet på, at Lasse Larsen Huse skal opføre de 106 rækkehuse på Søholmparken, med et samlet boligareal på 8.500m2 i et plan. Søholmparken er en del af knap 300 udlejningsboliger i Kolding som Pierre Ejendomme netop har under opførelse og afsluttes inden udgangen af 2022.

”Det landsdækkende byggefirma Lasse Larsen Huses, Kolding afdeling er valgt som totalentreprenør med baggrund i byggefirmaets høje kvalitet på arkitekttegnede enfamiliehuse – hvilket skal afspejle vores rækkehuse som er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres efter den høje standard for bæredygtighed, altså DGNB Guld. Netop høj standard og leveringssikkerhed er en selvfølge hos Lasse Larsen Huse, som gennem 45 år har positioneret overliggeren højt i byggebranchen”, fortæller by og boligudvikler Pierre Legarth, ejer af Pierre Ejendomme og bestyrelsesformand i Lasse Larsen Huse.

Søholmparken er det største byggeprojekt i Lasse Larsen Huses historie og dette udviklingstiltag sker som et led i en strategisk beslutning, hvor Lasse Larsen Huse fremadrettet også vil konkurrere på opførelse af projektbyggerier på landsplan.

”Med projektbyggeriet på Søholmparken er fundamentet til vores ambitiøse vækststrategi for de kommende år lagt. Der ændres ikke på at Lasse Larsen Huse primære forretningsområde er gennemtænkte individuelle enfamiliehuse i høj kvalitet til private bygherrer. Hos Lasse Larsen Huse kommer vi ikke til at gå på kompromis med den høje kvalitet, det står uden for enhver diskussion. Men vi ser et stort markedspotentiale for Lasse Larsen Huse, som den fortrukne totalentreprenør for den kvalitetsbevidste ejendomsudvikler eller professionelle investor, som ønsker opførelse af projektbyggerier med boliger i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser” fortæller Lasse Larsen Huses administrerende direktør Peter Gellert