Før 1960’erne var det meget almindeligt at bygge huse i flere plan og ofte med både kælder og første sal. Og bygger du på en lille grund kan du sagtens få flere kvadratmeter ud af dit hus ved at bygge i to plan. Samtidig kan der være en æstetisk fordel i forhold til at få mere af udsigten med fra første sal, hvis du bor i et særligt naturskønt område, eller du kan få større have.

Hos Lasse Larsen Huse arbejder vi med to typer flerplanshuse: Halvanden-plan og to-plan. Begge hustyper giver en bedre udsigt og mulighed for spændende rumløsninger, samtidig er det muligt at udnytte byggegrunden optimalt.

Halvanden plan er inspireret af de klassiske, danske murermestervillaer. Husene er elegante og har en stor personlighed.

De mange muligheder for at skabe individuelle løsninger gør, at husene ofte får et særligt præg. Da grundarealet er mindre, er der naturligvis også mindre krav til grundens størrelse.

Huse i to plan er ligeledes en god løsning til mindre grunde, eller hvis udsigten er særlig god. Der er oplagte muligheder for at få meget flotte lysindfald via høje rum og anderledes rumoplevelser gennem spændende trappeløsninger. Ønsker du en overdækket terrasse i stueplan og balkon på første sal, så finder vi nemt en løsning. Der er selvfølgelig god loftshøjde på begge etager, og du slipper for skråvægge.

Priseksemplar på flerplanshuse
Vores 2 plan huse bygger vi udelukkende individuelt og har derfor ingen konkrete priser. Men vores erfaring igennem mere end 40 år fortæller os, at m2 prisen typisk starter fra ca. 14.500 kr. i Jylland/Fyn og fra ca. 16.500 kr. på Sjælland

Vores 1½ plan huse bygger vi udelukkende individuelt og har derfor ingen konkrete priser. Vores erfaring siger dog, at m2 prisen typisk starter fra ca. 14.500 kr. i Jylland/Fyn og 16.500 kr. for Sjælland.

Trempelhuse har en m2 pris der starter fra ca. 14.000 i Jylland/Fyn og ca. 16.000 kr. på Sjælland

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.