Hos Lasse Larsen Huse er vi især kendt for vores flotte og elegante funkisvillaer med fladt tag.

Populariteten efter den smukke og enkle funkis arkitektur er steget stødt det seneste årti, ikke mindst fordi byggestilen er meget karakteristisk med sit enkle udseende og praktiske indretning.

Hos Lasse Larsen Huse kan vi tegne og designe lige præcis det funkishus, som du drømmer om. Sammen finder vi den løsning, der opfylder dine behov.

De viste modeller og grundplaner er til inspiration. Alt kan ændres, justeres og tilrettes, så dine ønsker bliver tilgodeset. Alle Lasse Larsen Huse er individuelle.

Der er mange fordele ved funkis huse. Arkitekturen byder på en lang række forskellige muligheder, da funkis både kan bygges som et et- eller to-planshus og med enten fladt tag eller ensidig taghældning. Uanset hvor mange planer, du vælger at bygge i, vil der være flere mulige tagløsninger.

Begge disse tagløsninger vil have hvert deres udtryk, hvorfor du bør vælge den løsning, du finder i bedst overensstemmelse med dine behov og din personlighed. Dine valg i relation til dit byggeprojekt vil udtrykke din personlighed og dermed gøre din funkis villa helt unik!

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her

Priseksempler på Funkishuset
Vores funkishuse er ligeså forskellige, som der er forskellige ønsker og behov til huse. Vores erfaring igennem 45 år fortæller os, at m2 prisen på funkis huse typisk starter fra ca. 13.700 kr. i Jylland og fra ca. 15.500 kr. på Sjælland. Se priseksempler på vores typehuse

BESTIL KATALOG

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.