Hos Lasse Larsen Huse er vi især kendt for vores flotte og elegante funkisvillaer med fladt tag.

Populariteten efter den smukke og enkle funkis arkitektur er steget stødt det seneste årti, ikke mindst fordi byggestilen er meget karakteristisk med sit enkle udseende og praktiske indretning.

Hos Lasse Larsen Huse kan vi tegne og designe lige præcis det funkishus, som du drømmer om. Sammen finder vi den løsning, der opfylder dine behov.

De viste modeller og grundplaner er til inspiration. Alt kan ændres, justeres og tilrettes, så dine ønsker bliver tilgodeset. Alle Lasse Larsen Huse er individuelle.

Der er mange fordele ved funkis huse. Arkitekturen byder på en lang række forskellige muligheder, da funkis både kan bygges som et et- eller to-planshus og med enten fladt tag eller ensidig taghældning. Uanset hvor mange planer, du vælger at bygge i, vil der være flere mulige tagløsninger.

Begge disse tagløsninger vil have hvert deres udtryk, hvorfor du bør vælge den løsning, du finder i bedst overensstemmelse med dine behov og din personlighed. Dine valg i relation til dit byggeprojekt vil udtrykke din personlighed og dermed gøre din funkis villa helt unik!

Funkishusene fra Lasse Larsen Huse har fuldisolerede murkroner, for at skabe det bedste indeklima og den bedste varmeøkonomi.

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 40 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi hjælper gerne med at ændre og regulere lige det, du ønsker. Så kontakt os i dag og få en snak om, hvordan dit personlige nybyggeri kan udføres.

Priseksempler på Funkishuset
Vores funkishuse er ligeså forskellige, som der er forskellige ønsker og behov til huse. Vores erfaring igennem 40 år fortæller os, at m2 prisen på funkis huse typisk starter fra ca. 13.000 kr. i Jylland og fra ca. 13.750 kr. på Sjælland.

BESTIL KATALOG

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.