Efterspørgslen på den smukke og enkle funkisarkitektur har været støt stigende det seneste årti. Ikke mindst fordi funkishusets byggestil er meget karakteristisk med sit simple udseende og praktiske indretning.

Hos Lasse Larsen Huse kan vi tegne og designe lige præcis den funkisvilla, som du drømmer om. Sammen finder vi en løsning, der opfylder dine behov, så vi snart kan komme i gang med at bygge et funkishus, som du kan kalde hjem.

De viste modeller og grundplaner på funkisvillaer er til inspiration. Alt kan ændres, justeres og tilrettes, så dine ønsker bliver tilgodeset. Alle Lasse Larsen Huse er individuelle.

Funkishuset er stigende i popularitet

En funkisvilla er en dansk klassiker, og hos Lasse Larsen Huse er vi især kendt for vores flotte og elegante funkisvillaer med fladt tag. En funkisvilla er en boligtype med tæt forbindelse til funktionalismen, og funkisvillaen har især fra starten af 1900-tallet vundet stor popularitet på det europæiske kontinent. 

Som navnet antyder, er arkitekturen i en funkisvilla bygget op om, at huset først og fremmest skal være funktionelt og anvendeligt i hverdagen. Funkishuse har typisk en tydelig geometrisk form med døre og vinduer placeret efter deres funktioner og med hensyntagen til lys og udsigt.

Mange gode grunde til at bygge funkishus

Der er mange fordele ved funkisvillaer. Arkitekturen byder på en lang række af forskellige muligheder, da funkishuse både kan bygges som et- eller toplanshuse og med enten fladt tag eller ensidig taghældning. Uanset hvor mange planer, du vælger at bygge din funkisvilla i, vil der være flere mulige tagløsninger. 

Fladt tag og ensidig taghældning giver hver især din funkisvilla sit helt eget udtryk. Vælg den løsning, der passer bedst til dine praktiske behov og din personlige smag, og skab en unik funkisvilla, hvor du vil elske at bo i mange år. 

Udover funkisvillaens flotte udseende og det rendyrkede, arkitektoniske udtryk, har et funkishus yderligere den fordel, at det ofte har store og lyse rum, der er nemme at indrette, og som fungerer utroligt godt i dagligdagen.

Oplev vores funkisvillaer i hele landet

Vil du se et af vores funkishuse med dine egne øjne, har vi udstillingshuse over hele landet. Her kan du gå på opdagelse og lade dig inspirere til selv at bygge funkishus med hjælp fra Lasse Larsen Huse. Et kig ind i vores udstillingshuse giver dig en god fornemmelse af, om en funkisvilla lever op til dine forventninger, drømme og behov. Det er én ting at se billeder af funkisvillaer på nettet, men noget helt andet at opleve dem i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Brug for hjælp?

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker og bygger funkishuse, der lever op til dine forventninger. Vi bruger vores mere end 45 års erfaring inden for branchen til at sikre dig den højeste kvalitet. Har du spørgsmål til processen, eller vil du bare gerne i gang med det samme, sidder vi klar til at hjælpe dig og familien med at gøre drømmen om jeres personlige funkisvilla til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find vores kontor nærmest dig her.

BESTIL KATALOG

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.