Populariteten efter den smukke og enkle funkis arkitektur er steget stødt det seneste årti, ikke mindst fordi byggestilen for et funkishus er meget karakteristisk med sit enkle udseende og praktiske indretning.

Hos Lasse Larsen Huse kan vi tegne og designe lige præcis det funkishus, som du drømmer om. Sammen finder vi den løsning, der opfylder dine behov.

De viste modeller og grundplaner er til inspiration. Alt kan ændres, justeres og tilrettes, så dine ønsker bliver tilgodeset. Alle Lasse Larsen Huse er individuelle.

Stigende i popularitet

Funkishuset er en dansk klassiker, og hos Lasse Larsen Huse er vi især kendt for vores flotte og elegante funkisvillaer med fladt tag. Et funkishus er en boligtype, der er forbundet med funktionalismen, og som især fra starten af 1900-tallet vandt stor popularitet på det europæiske kontinent.

Som navnet antyder, er arkitekturen i et funkishus præget af at huset skal være funktionelt og anvendeligt til dagligt brug. Funkishuse har typisk en tydelig geometrisk form med døre og vinduer placeret efter deres funktioner til eksempelvis lys og udsigt.

Mange gode grunde til at vælge et funkishus

Der er mange fordele ved funkis huse. Arkitekturen byder på en lang række forskellige muligheder, da funkis både kan bygges som et et- eller to-planshus og med enten fladt tag eller ensidig taghældning. Uanset hvor mange planer, du vælger at bygge i, vil der være flere mulige tagløsninger.

Begge disse tagløsninger vil have hvert deres udtryk, hvorfor du bør vælge den løsning, du finder i bedst overensstemmelse med dine behov og din personlighed. Dine valg i relation til dit byggeprojekt vil udtrykke din personlighed og dermed gøre din funkis villa helt unik!

Udover funkishusets flotte udseende og det rendyrkede arkitektoniske udtryk, har det desuden den fordel, at der ofte vil være store og lyse rum.

Oplev vores funkishuse i hele landet

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Brug for hjælp?

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find vores kontor nærmest dig her.

BESTIL KATALOG

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.