I dag er gårdhavehuset ofte synonym med et typisk dansk 1-familiehus. Huset er også kendt som “H-huset”, fordi det har en praktisk opdeling med et køkken/ alrum som bindeled og samlingspunkt mellem en voksenafdeling og en børneafdeling. På den måde er gårdhavehuset ideelt for både den lille og den større familie.

Husets praktiske opbygning betyder også, at der sikres en høj grad af privatliv overfor naboer og forbipasserende. Husets gårdhave ligger tillukket og intimt placeret mellem de to længer.

Hos Lasse Larsen er gårdhavehuset et af vores kerneprodukter, hvor vi sætter en faglig ære i at skabe et trygt og velfungerende typehus, der passer til dine behov og drømme.

Hos Lasse Larsen er der styr på alle faser i byggeriet. Vi har mere end 40 års erfaring med at styre et projekt sikkert igennem, derfor benytter vi kun anerkendte kon­trak­ter med vores leve­randører, som er udfær­diget i samar­bejde med branche­organisationen Dansk Byggeri. Det giver dig den største sikkerhed og beskyttelse.

Priseksempler på gårdhavehuse
Vores gårdhavehuse er ligeså forskellige, som der er forskellige ønsker og behov til huse. Vores erfaring igennem mere end 40 år fortæller os, at den  m2 prisen på gårdhavehuse typisk starter fra ca. 12.800 kr. i Jylland og  fra ca. 13.750 kr. på Sjælland.

BESTIL KATALOG

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.