Længehuset er den ideelle løsning til familien, der har fokus på, at økonomi og funktionalitet skal gå op i en enhed.

Husets enkle opbygning og fraværet af vinkler, gør huset billigere at opføre – men uden at det fratager huset personlighed og plads til individualitet. Der er naturligvis masser af muligheder for at indrette huset, så der både er stort køkken/alrum og mulighed for at opdele i voksen- og børneafdeling.

Længehuset er et oplagt valg, hvis grunden er lidt smal og lang. Ønsker du et længehus, hvor der er skruet en smule mere op for detaljerne, så har vi også udviklet en række forskudte længehuse, der på en enkel måde giver huset særkende og dynamik.

Det er nemt at integrere carport på et længehus, og der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag.

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her 

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Huse med høj gavl er altid udsatte i det danske vejr. Vælger du et hus med sadeltag, bygger vi naturligvis en fuldisoleret gavl med bagmur, så du ikke skal bekymre dig om hverken varmetab eller slitage.

Priseksempler på Længehus
Vores erfaring igennem mere end 45 år fortæller os, at m2 prisen på længehuse typisk starter fra ca. 12.700 kr. i Jylland og fra ca. 14.500 kr. på Sjælland. Se priseksempler på vores typehuse

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.