Hvad er et længehus?

Længehuse er blandt de mest klassiske parcelhuse i Danmark. Det er kendetegnet ved deres traditionelle rektangulære facon og langstrakte facade. Det betyder, at du ved et længehus får en masse gode, reelle kvadratmeter og undgår spildplads. Grundet den aflange form er længehuse desuden en mulighed på langt de fleste byggegrunde.

Et funktionelt og økonomisk valg

Længehuset er den ideelle løsning til familien, der har fokus på, at økonomi og funktionalitet skal gå op i en enhed. Husets enkle opbygning og fraværet af vinkler, gør huset billigere at opføre – men uden at det fratager huset personlighed og plads til individualitet. Der er naturligvis masser af muligheder for at indrette huset, så der både er stort køkken/alrum og mulighed for at opdele i voksen- og børneafdeling.

Kom forbi og oplev vores længehuse

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

Hvorfor vælge et længehus?

Længehuset er et oplagt valg, hvis grunden er lidt smal og lang. Ønsker du et længehus, hvor der er skruet en smule mere op for detaljerne, så har vi også udviklet en række forskudte længehuse, der på en enkel måde giver huset særkende og dynamik.

Det er nemt at integrere carport på et længehus, og der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og saddeltag. Desuden giver længehusets form et behageligt lysindfald, da der er masse af plads til vinduer på alle sider af huset.

Huse med høj gavl er altid udsatte i det danske vejr. Vælger du et hus med sadeltag, bygger vi naturligvis en fuldisoleret gavl med bagmur, så du ikke skal bekymre dig om hverken varmetab eller slitage.

Har du spørgsmål til os?

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her.

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.