Drømmer du også et helt unikt arkitekttegnet hus? Hos Lasse Larsen Huse har vi vores egen stab af arkitekter, så hvis du ikke har fundet dit drømmehus blandt vores forskellige typehuse, så kan vi naturligvis stadig hjælpe dig.

Du kan få tegnet dit eget specialhus fra bunden eller med udgangspunkt i en arkitekttegning.

Gode detaljer og udfordrende arkitektur kommer ikke af sig selv.

Vi sætter os sammen og arbejder os i ro og mag frem til en løsning, der matcher de tanker og ideer, du har og holder det op imod vores fagkundskab, vores byggeerfaringer og vores viden om materialer.
Til slut udarbejder vi 3D-tegninger til dig, så du kan få et præcist indtryk af, hvordan dit specialhus kommer til at se ud.

Når vi planlægger dit nye hus er det vigtigt, at vi tager hensyn til din grunds terræn, så vi kan sikre, at du f.eks. ikke får en indkørsel til din garage, der er for stejl, eller at dit hus vender forkert i forhold til sol, udsigt og naboer.

Priseksempler på specialhuse
Priserne på fri arkitektur er naturligvis lige så forskellige, som de huse vi bygger, derfor anbefaler vi, at I kontakter os for en nærmere vurdering af jeres ønsker og behov.

Har I allerede fået tegnet jeres drømmehus, så er I velkommen til at kontakte os for en nærmere vurdering af projektet. Vi glæder os til at høre fra jer.

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.