Vinkelhuset’s kerne er køkken/alrummet, ganske som i næsten alle moderne huse med den enkle planløsning omkring en ret vinkel, opstår der pludselig helt nye muligheder: Den direkte udgang til haven og terrassens hyggekrog i et vinkelhus skaber en unik sammenhæng mellem ude og inde. Huset bliver ganske enkelt større.

Det er oplagt at placere huset, så du får det maksimale ud af verdenshjørnerne, så du både kan få læ til en god, fredfyldt terrasse og mest muligt ud af solen.

Et vinkelhus kan indpasses på de fleste grunde og falder naturligt ind i stort set ethvert boligkvarter. Der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og sadeltag, og samtidig kan carporten nemt integreres på huset.

De fleste ønsker naturligvis et hus, hvor der er så meget naturligt lys som muligt. Men det er imidlertid ikke kun et spørgsmål om at bygge store glaspartier. Det er ligeså vigtigt at placere vinduerne rigtigt i forhold til verdenshjørnerne, så du både får lys og udsyn, men ikke for meget varme.

Vi tager højde for netop det, du ønsker. Det vil med andre ord sige, at hvis du har behov for et vinkel hus, der kun har sol om morgenen, så er dette vores udgangspunkt. Ligeledes tegner vi gerne et vinkel hus, der er placeret efter solens stråler hele dagen, hvis dette er dit behov.

Hos Lasse Larsen Huse bliver individuelle løsninger prioriteret højt. Vi hjælper gerne med at ændre og regulere lige det, du ønsker. Så kontakt os i dag og få en snak om, hvordan dit personlige nybyggeri kan udføres.

Priseksempler på Vinkelhuset
Vores vinkelhuse er ligeså forskellige, som der er forskellige ønsker og behov til huse. Vores erfaring igennem mere end 40 år fortæller os, at den typiske m2 pris på vinkelhuse typisk starter fra ca. 12.500 kr. i Jylland og fra ca. 13.500 kr. på Sjælland.

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.