Hvad er et vinkelhus?

Et vinkelhus er en klassisk hustype med en vinkel, hvilket giver en masse fordele og muligheder. Vinkelhusets typiske L-form, hvilket giver gode muligheder for at udnytte pladsen omkring huset til eksempelvis en udendørs terrasse eller en hyggelig krog, hvor familien kan samles.

Vælg et vinkelhus og få mere plads

Vinkelhusets kerne er køkken/alrummet, ganske som i næsten alle moderne huse med den enkle planløsning omkring en ret vinkel, opstår der pludselig helt nye muligheder: Den direkte udgang til haven og terrassens hyggekrog i et vinkelhus skaber en unik sammenhæng mellem ude og inde. Huset bliver ganske enkelt større.

Det er oplagt at placere huset, så du får det maksimale ud af verdenshjørnerne, så du både kan få læ til en god, fredfyldt terrasse og mest muligt ud af solen.

Vinkelhuse giver stor fleksibilitet

Et vinkelhus kan indpasses på de fleste grunde og falder naturligt ind i nærmest ethvert boligkvarter. Der er mulighed for at vælge imellem både fladt tag, ensidig taghældning og sadeltag, og samtidig kan carporten nemt integreres på huset.

Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får.

De fleste ønsker naturligvis et hus, hvor der er så meget naturligt lys som muligt. Men det er imidlertid ikke kun et spørgsmål om at bygge store glaspartier. Det er ligeså vigtigt at placere vinduerne rigtigt i forhold til verdenshjørnerne, så du både får lys og udsyn, men ikke for meget varme.

Vi hjælper og vejleder med udgangspunkt i det vinkelhus, du ønsker

Vi tager højde for netop det, du ønsker. Det vil med andre ord sige, at hvis du har behov for et vinkel hus, der kun har sol om morgenen, så er dette vores udgangspunkt. Ligeledes tegner vi gerne et vinkel hus, der er placeret efter solens stråler hele dagen, hvis dette er dit behov.

Hos Lasse Larsen Huse sætter vi altid fokus på dine behov og ønsker, så vi kan udføre et funkis hus, der lever op til dine forventninger. I vores samarbejde vil vi naturligvis inddrage vores mere end 45 års erfaring, så du modtager den højeste kvalitet. Vi sidder klar til at hjælpe dig og familien videre og gøre drømmen om jeres personlige typehus til virkelighed. Kontakt os i dag på ll@lasselarsenhuse.dk eller find dit nærmeste kontor her. 

Bestil Katalog

Bestil vores nye katalog og lad dig inspirere af planløsning, indretning og muligheder for dit nye hus.

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.