Et Lasse Larsen hus kan sagtens bygges i et eksisterende villakvarter. Og det er ofte en rigtig god investering. Vi oplever, at flere og flere husejere prioriterer beliggenhed og netop derfor vælger, at bygge et nyt hus i et etableret boligkvarter, hvor beliggenheden er optimal, området er allerede bebygget, og man kan nyde en smuk, opvokset have.  

Naturligvis skal der tages de samme byggetekniske forholdsregler, når der bygges et nyt hus i et etableret kvarter, som hvis der blev bygget i et rent nybyggerområde; men derudover er det vigtigt at undersøge, om der er særlige servitutter og regulativer i området. Alt dette står Lasse Larsen Huse gerne for – så du kan koncentrere dig om, hvilket drømmehus, der skal bygges i stedet for det gamle hus.   

Se riv ned og byg nyt flyer her

Hos os får du ikke en standardløsning. Alle mennesker er forskellige, og hver familie har deres helt egne billeder af, hvordan drømmehuset ser ud. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi afdækker jeres drømme, behov og ønsker til det nye hus. Vores dygtige tegnestue og byggerådgivere er eksperter i at finde frem til den helt rigtige løsning – sammen med jer.

Book et møde

5 gode grunde til at vælge et Lasse Larsen hus i et eksisterende villakvarter.

1. Vi er vant til at arbejde i udbyggede og etablerede områder

Vi har siden 1975 specialiseret os i Riv ned og byg nyt. Vi er derfor vant til at arbejde i veletablerede villakvarterer og vi er beviste om, at I også skal have et godt naboskab når I flytter ind. Vi guider dig med vores erfaring og viden indenfor nedrivning og husbyggeri. Der er naturligvis en omkostning til nedrivning – men de sparede tilslutningsafgifter og en væsentlig lavere energiregning vil typisk betyde, at omkostningen til nedrivning er betalt hjem på få år.

2. Vi laver realistiske budgetter   

Vi afsætter realistiske budgetter til både inventar, hvidevarer og el og nogle vil nok mene, at vi sætter barren lige højt nok – men hos os er der ingen overraskelser. Vi har derfor forsøgt at gøre mange af dine typiske tilvalg til en del af pakken. Som en del af pakken hos os er bl.a. filt på vægge, Velfac 200 vinduer, væghængte toiletter med skjulte cisterner og Unidrain, akustikloft i køkken alrum og stue er en del af standardpakken og vores tagrender og blikarbejde udføres af faglærte blikkenslagere. Vi har faste leverandører, underentreprenører og vores egne tømrere og murere fastansat i firmaet, som sikrer at resultatet i alle vores huse er ensartet og i høj kvalitet.

Hos os oplever du ikke, at I undervejs i processen skal tilkøbe en masse ting, der hæver prisen meget. Hos os ved du nøjagtigt fra begyndelsen, hvad prisen på huset ender med at blive – det er med til at give os vores gode renomme.

Vi har lavet en liste med eksempler på huspriser, som kan give dig et indtryk af, hvad kvadratmeterprisen er på vores forskellige typehuse og specialhuse. Brug den som indledende inspiration. Se priseksempler

3. Du slipper for en masse bekymringer (og arbejde)

De færreste har hverken tid, overskud eller lyst til at styre en kompleks byggeproces fra start til slut.  Der skal undersøges lokalplaner og servitutter, laves plan- og myndighedstegninger, undersøge regulativer, der skal følges, hvis I ønsker at bygge nyt, søge tilladelser, styre entreprenører, leverandører og håndværkere. Træffe hundredvis af valg.

Alt dette undgår du, når du bygger et hus med os. Du er med til at træffe de vigtigste beslutninger og kan derefter trygt overlade ansvaret for hele byggeprocessen til vores dygtige byggeledere og håndværkere. Læn dig tilbage og se, hvordan jeres drømmehus tager form for øjnene af jer. Uden at løfte en finger eller ligger søvnløs om natten. Ved du ikke endnu, hvilket hus du ønsker dig, når nedrivningen er overstået, kan du finde inspiration her.

4. Du ved, hvad du får

En af de helt store fordele ved at bygge hus med os er, at du fra start får sat billeder på dit drømmehus. Du kan gå på opdagelse i de forskellige varianter af typehuse online og få visualiseret præcis, hvordan dit nye hus kommer til at se ud. Du kan også besøge et af vores mange udstillingshuse over hele landet, inden du vælger dit nye hus og på den måde sikre dig, at det lever op til dine forventninger, drømme og behov. For det er én ting at se billeder af et hus på nettet, men noget helt andet at opleve det i virkeligheden. Det giver dig ro i maven at vide præcis, hvad du får. Se vores udstillingshuse her

5. Du høster alle fordelene ved et gennemprøvet koncept

Vi har bygget ægte Lasse Larsen Huse siden 1975. Derfor ved du, at din nye boligs stil, indretning og materialer allerede er gennemtænkt, gennemprøvet og testet, så det opfylder alle krav til en moderne og funktionel bolig. Du slipper med andre ord for at forholde dig til en masse komplicerede valg og træffe beslutninger om noget, du måske dybest set ikke har nok forstand på eller interesse i. I stedet kan du fokusere på alle de specielle detaljer, som f.eks. alkover, indvendige murstensvægge, siddevinduer og andre detaljer som har stor betydning for lige netop dig og din familie.