Denne villa er et perfekt eksempel på, at selv et simpelt arkitektonisk udtryk kan have masser af kant.
Et minimalistisk ydre, der gemmer på lækre detaljer.


Køkken-alrummet er i åben forbindelse med stuen, og her er hjemmets naturlige omdrejningspunkt og husets hjerte. Alkoven fungerer både som hyggekrog og ekstra siddepladser, og de store, brede glaspartier sørger for at trække dagslyset ind og give et dejligt lysindfald. Bag køkkenets skabsvæg gemmer sig et skjult depotrum, som giver mulighed for praktisk opbevaring af alt fra konserves til køkkenmaskiner, så de ikke optager plads i køkkenskabene eller på køkkenbordet.
I begge ender af køkken-alrummet er der flotte dobbeltdøre i glas, hvor der er direkte udgang til have og terrasse, hvilket giver en flydende overgang mellem husets inde- og uderum. Den store terrasse følger husets fulde længde og har både 17,3 m2 overdækket areal langs husmuren og en afskærmning, der giver både læ og privatliv.
Fra stuen er der indgang til forældrenes domæne med soveværelse, walk-in closet og eget bad. I husets modsatte ende findes entréen, som har en overdækket indgang, bryggers, et ekstra badeværelse og tre værelser, som hver har egen udgang til haven.
Husets udvendige facade er en kombination af en lys sandfarvet mursten fra Egernsund tegl, træbeklædning og en farvet vedligeholdelsesfri murkrone, som giver et spændende arkitektonisk udtryk.