Et funkis hus hvor inde og ude smelter sammen omkring den store åbne gårdhave. Gårdhaven er placeret i husets midte og med de store vinduer og dørpartier ud til gården, sikres der masser af naturligt dagslys i hjemmet, uden at lave udstillingsvinduer til de omkringliggende naboer. Overdækningen i direkte forbindelse med køkkenalrummet sikrer, at man med gårdhaven kan søge læ og forlænge terrasse-
sæsonen og med et udekøkken kan der forberedes mad under åben himmel, hele året rundt.


Køkkenalrummet er ’’husets hjerte’’ og omdrejningspunktet i dette funktionelle familiehus. Husets køkkenalrum kan rumme alt fra madlavning, børnenes lektielæsning, til hygge og gæster. Der er direkte udgang til gårdhaven igennem skydedøren. Det store elektriske ovenlys som måler 90×120 cm. giver et dejligt arbejdslys over køkkenøen, som er opført i mørk eg.


Det rummelige forældresoveværelse giver adgang til et stort walk in closet, samt forældre badeværelse med rainshower i bruseniche og gulv til loft vindue.


Huset indeholder ligeledes en stor forskudt og integreret dobbelt carport med tilhørende støbt og isoleret redskabsskur. I forlængelse af carporten er der en overdækket indgang, som sikrer at man kan komme tørskoet til hoveddøren.


Et par detaljer af både praktisk og hyggelig karakter i huset, er det skjulte depot på hele 3 m2 gemt bag de støvgrønne højskabe i køkkenalrummet. Det skjulte depotrum giver mulighed for en praktisk og skjult opbevaring, hvor alt fra konserves til køkkenmaskiner kan gemmes væk, så de ikke optager plads i køkkenskabene eller på køkkenbordet. I stuen er den ene væg beklædt med gulvbrædder og et vindue er bygget med en svævende lysning i træ som afsluttes med en poleret messing skinne, så det matcher resten af detaljerne i huset. Væggen og vinduet i træ er tænkt som detaljer der kan skabe en kontrast til de betongrå klinker, som er lagt i både stue og køkkenalrum.


Husets udvendige facader er opmuret i blødstrøgne mursten fra Egernsund Wienerberger, som i kombination med den mørke egetræsbeklædning fra Superwood og de anodiserede vinduesrammer fra Velfac, giver et elegant og eksklusivt udseende.

Udstillingshuset er som et typisk Lasse Larsen Hus – fyldt med detaljer og tænkt som inspiration. Vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske ligger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer. Kom gerne forbi og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere om jeres byggetanker.