Huset er solgt

Vi har længe glædet os til at kunne præsentere dette spændende udstillingshus som byder på 195 veldisponerede kvadratmetre og en dejlig stor overdækket terrasse, der åbner op for hyggestunder i det fri, selv når det regner.

Husets udvendige facader er opmuret i en håndstrøget sten fra Egernsund Wienerberger. Den grå mursten kombineret med den varme træbeklædning i udhæng og overdækninger samt de bredde muret søjler giver huset et eksklusivt og attraktivt udseende.

Spændende planløsning og stor overdækket terrasse
Man ankommer til huset via den store åbne glas entre som byder på en muret bænk i facadesten, lamel loft og direkte udkig til det skønne grønne område. Du har via entréen adgang til separat børneafdeling med 3 fine værelser samt et stort bryggers, hvor adgang ofte vil ske i dagligdagen via den integrerede carport.

Det store køkken alrum med store skydepartier er omdrejningspunktet i dette spændende hus med en hyggelig alkove. Stuen er også i åben forbindelse med køkkenalrummet – kun adskilt af en niveau spring på 60 cm. Gennem stuen når man et skønt soveværelset med skabsvæg og et forældrebadeværelse med dobbeltbrus.

Fleksibilitet
Huset er tænkt som inspiration, og vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske ligger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer.

Vi holder igen normalt åbent i vores udstillingshuse, men følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19. Mundbind er påkrævet og der må maks. være 10 personer i hvert hus.

Kig forbi og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere. Naturligvis med mundbind, håndsprit og afstand.

Book et møde

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.