I vores showroom kan I opleve den høje kvalitet, se de mange muligheder for jeres nye hus og få et reelt indtryk af de materialer vi anvender hos Lasse Larsen Huse. I kan gå på opdagelse i de mange forskellige byggematerialer og få et reelt indtryk af materialernes udtryk og struktur.  Vores showroom er indrettet med et bredt udvalg af de forskellige materialer, du kan få i dit hjem og I kan bl.a. opleve vores:

  • Træ- og laminatgulve – vi viser forskellige sorteringer, længder og farver
  • Klinker – vores sortiment spænder fra helt almindelige 60×60 klinker til 148×280 cm. helvægsfliser
  • Mursten – I se prøvevægge i forskellige farver og med forskellige fugefarver
  • Sanitet – vi har almindelige armatur og indbygningsarmatur i mange forskellige nuancer
  • Vinduer – vi viser både Velfac 200 Energy og Velfac Ribo samt forskellige ovenlys fra Velux

Vi har altid kaffen klar – så tøv ikke med at komme forbi, lad jer inspirere og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere, som står klar til at vise jer rundt og besvare alle jeres spørgsmål. ☕️ 🧱

Se en video af vores showroom her

Læs hvad vores bygherrer siger om os

Vi bygger for Jesper Koch

I efteråret afleverede vi et fantastisk 2-plans funkis hus til Jesper Koch og familie. Et fantastisk hus hvor beliggenhed, kvalitet, indretning og ikke mindst materialer er i særklasse.

Se mere her

Fremragende funkishus!

Vi har for få dage siden fået nøglerne til vores nye hus fra Lasse Larsen Huse. Vi synes, at vi har fået et hus af meget, meget høj kvalitet. I opstartsfasen blev vi kyndig vejledt af byggerådgiver Allan, der var med på de til tider lidt skæve ideer og ændringer. Selve byggeriet har hele vejen igennem været i fremdrift og huset er bygget af mennesker, der virkelig kan deres arbejde og behandlede vores byggeri med samme respekt, som var det deres eget. Vi har haft en fuldstændig fremragende byggeleder, Claus Slifsgaard, som har været detaljernes mand og virkelig formået at styre vores byggeri helt til perfektion. Vi føler han havde samme stolthed og forventning til vores hus, som vi selv havde, og han fik afleveret et helt fantastisk hus der står knivskarpt. Hvis vi nogensinde skal bygge igen, ved vi godt hvem der skal bygge for os... i hvert fald hvis Claus er byggeleder :) Så pas godt på ham, Lasse Larsen Huse, han fortjener til fulde de 5 stjerner for det hus han har fået bygget til os! 

Anders og Julie, Vejle

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk resultat og oplevelse med Lasse Larsen huse!

Da vi besluttede os for, at bygge vores drømmehus gik jagten igang med at finde det helt rigtige byggefirma. Vi var til en del forskellige møder, men efter første møde med Lasse Larsen huse var vi slet ikke i tvivl, det skulle være dem der skulle bygge vores drømmehus. Fra første spadestik er vi blevet mødt med dygtige medarbejdere, og helt igennem kompetente håndværkere. Vi har haft fornøjelsen af byggeledern Claus Sifsgaard, og han har sammen med Lasse Larsen huse formået at levere et hus i TOP kvalitet. Der har undervejs været nogle småændringer i byggeriet, men det har ikke været nogen hindring for Lasse Larsen huse og efterkomme de ønsker vi har haft. Byggepladsen har hele tiden været flot ryddet op, og vi har haft muligheden med en byggenøgle til huset så vi kunne følge processen. Der er ingen tvivl om kvaliteten af håndværket er i særdeles topklasse Vi har alt i alt haft en helt fantastisk oplevelse med Lasse Larsen huse og vil til hver en tid anbefale dem til andre. Tusinde tak til Lasse Larsen huse for at levere et fantastisk hus til vores lille familie Mange hilsner
Rasmus og Christine, Kolding

Læs hele anmeldelsen her