Udstillingshuset holder åbent hver søndag fra 13.00-16.00



Vi byder denne gang velkommen til en kombination af den moderne funkis-villa og den mere egoist-prægede bolig med masser at rum og plads til individuelle aktiviteter – designet til at imødekomme den moderne families skiftende behov.

Udgangspunktet er, som ved alle andre Lasse Larsen Huses byggerier, den aktuelle byggegrund og de udfordringer og muligheder denne giver i forhold til bygherres ønsker og drømme.

På grunden her ved Byg og Bo 2019, har specielt det skrående terræn været med til at formgive byggeriet.

Perfekt til familie, i alle dens kombinationer.
Vi har den fleksible indretning for øje i dette års Byg og Bo – et hjem der kan ændres og tilpasses som beboernes behov ændrer sig. Rummelige opholdsarealer, masser af lys og luft samt god sammenhæng mellem boligens inde- og udearealer.

Huset ”hjerte” er det store, lyse køkken-alrum hvorfra der er god adgang til hjemmet øvrige afdelinger herunder udearealerne.

Børneafdelingen er indrettet med 2 børneværelser og badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der desuden udgang til have og terrasser ligesom der er let adgang til multirum og stue. 

Alrum, multirum og stue kan slås sammen efter behov, ligesom multirummet kan opdeles i 2 værelser, hvis det er familiens behov. Forældreafdeling med direkte adgang til eget badeværelse og WIC. 

Et par detaljer der er med til at give huset karakter skal fremhæves: ”Newyorker” glas parti i entre – unikt, ud over at det ser godt ud, skaber partiet sammenhæng og lys. Som kontrast til det industrielle look arbejder vi med træ til skydedørs partierne og på facaderne – det skaber en hyggelig, varm stemning i huset, ligesom det giver et strejf af ”retro”, som er så inde i tiden. 

Boligen har masser af lys og luft og med udgange mod nord, øst og vest vil det således altid være muligt at finde en sol- og/eller læ krog.

Uderummet i fokus.
Udstillingshusets placering på grunden sikrer bedst muligt sollys, når vi typisk gerne vil benytte terrasserne. Carporten benyttes til at skabe lidt ugenerthed mod vejen og en form for ”gårdhave” fornemmelse på den primære terrasse.

For mere information, besøg www.bygogbo.dk