På baggrund af Regeringens seneste udmeldinger vedr. Coronavirus (COVID-19), holder vi på nuværende tidspunkt 𝗶𝗸𝗸𝗲 åbent hus om søndagen. Til gengæld tilbyder vi en individuel fremvisning alle hverdage mellem 08.00 – 16.00 samt søndage fra 14.00 – 16.00 mod tilmelding.

For at tilmelde dig vores åbent hus om søndagen skal du tilmelde dig senest fredag kl. 12.00 – herefter vil du modtage en bekræftelse på mail som fortæller hvilket tidspunkt I kan besøge huset.

Vi vil gerne sikre et trygt miljø og derfor er tilmelding nødvendigt. Vi har naturligvis håndsprit i huset og glæder os til at byde Jer velkommen, også selv om vi ikke tager imod med det sædvanlige håndtryk.

Tilmeld dig på tlf. 86 15 63 11, mail: ll@lasselarsenhuse.dk eller du kan booke et skype/telefon møde her

LLH byder velkommen i Kolding  i en basismodellerne til vores nye koncept Lasse Larsen Lifestyle. Huset er som alle LLH udført med en moderne og gennemtænkt indretning med gode materialevalg – mursten fra Strøjer Tegl, Velfac vinduer, armaturer fra Hansgrohe, væghængte toiletter fra Ifö, Haro laminatgulve og inventar fra HTH

Fra den integrerede carport kan du vælge at træde direkte ind i bryggerset eller vælge entreen på den sydlige side af huset. Dejlig stor børneafdeling med gode store børneværelser og kontor samt lækkert badeværelse. Fra børneafdeling træder du ind i et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Køkken/alrummet er gennemgående i husets bredde og med store brede glaspartier giver det et fantastik lysindfald. Som en lille detalje har vi lavet en lille depotløsning bag skabsvæggen. Endelig en forældreafdeling med soveværelse, W.I.C samt badeværelse.

Læs hvad vores bygherrer siger om os

Wow – bare wow……

Kære alle, Kære Lasse Larsen.

Camilla og jeg har bygget et hus hos jer og vi kan varmt anbefale dette firma til resten af dette netværk.

Ordet byggerådgiver er virkelig hvad der byggerådgivere er hos Lasse Larsen Huse. De er ikke pistol sælgere. De tænker udelukkende på det endelige og sluttelige restultat og hvad det betyder for os som bygherre.

Inden vi underskrev en kontrakt med LLH var vi også forbi et andet byggefirma, for det gør man jo. Der mødte vi en "byggerådgiver" som ville ændre hele artiktetturen på huset som udstyre alle vores rum med ovnlys vinduer fordi han synes det var fedt og bla bla bla... Vi gik retur til LLH og fortalte ideen om ovnlysvinduerne og det kunne i sagtens levere men det første byggerådgiveren fra LLH sagde var: "Det ødelægger jeres energi beregning samt energiramme på huset" Og vi tænkte wow - Det er da en rigtig rådgiver og ikke bare en plat pistol sælger.

Ydermere kunne vi altid kontakte Jens Hvidtved og der gik ikke mere end et splitsekund, så var han i røret og løste den udfordring vi havde eller det ønske/ændring til projektet. Jens opfyldte fra dag 1. vore ønsker, anerkendte vores byggebudget og efterlevede det 100%

Da hele projektet skulle eksekveres blev vores byggeleder ingen ringere end Michael Khouri. Sikke en fyr, sikke et humør og sikke nogle kompetencer. Michael har perfomet i hans rolle 120% under hele forløbet og fået os til at føle os trygge, under hele projektet. Michael har leveret udover hvad jeg forventede og måske nok også hvad han selv havde forventet.

Vi er super stolte over at bo i et ægte Lasse Larsen hus, der indeholder:

- Perfektion
- Godt håndværk
- Special lavede LLH mursten
- Flotte detaljer
- Og meget meget meget mere ........

Tak Jens, Tak Michael og sidst men ikke mindst: TAK TIL ALLE FOLKENE FRA LLH, DER LOD DETTE SKE! :-)

Patrick og Camilla, Engesvang

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk resultat og oplevelse med Lasse Larsen huse!

Da vi besluttede os for, at bygge vores drømmehus gik jagten igang med at finde det helt rigtige byggefirma. Vi var til en del forskellige møder, men efter første møde med Lasse Larsen huse var vi slet ikke i tvivl, det skulle være dem der skulle bygge vores drømmehus. Fra første spadestik er vi blevet mødt med dygtige medarbejdere, og helt igennem kompetente håndværkere. Vi har haft fornøjelsen af byggeledern Claus Sifsgaard, og han har sammen med Lasse Larsen huse formået at levere et hus i TOP kvalitet. Der har undervejs været nogle småændringer i byggeriet, men det har ikke været nogen hindring for Lasse Larsen huse og efterkomme de ønsker vi har haft. Byggepladsen har hele tiden været flot ryddet op, og vi har haft muligheden med en byggenøgle til huset så vi kunne følge processen. Der er ingen tvivl om kvaliteten af håndværket er i særdeles topklasse Vi har alt i alt haft en helt fantastisk oplevelse med Lasse Larsen huse og vil til hver en tid anbefale dem til andre. Tusinde tak til Lasse Larsen huse for at levere et fantastisk hus til vores lille familie Mange hilsner
Rasmus og Christine, Kolding

Læs hele anmeldelsen her

Lasse Larsen Huse har bygget et hus i høj kvalitet

Vores byggeleder Thomas Olsen har sikkert ført byggeriet gennem alle faser og vi fik helt efter planen overdraget nøglerne fredag den 22. marts 2019. På afleveringsdagen var der kun meget få mangler og vores byggesagkyndige havde mange rosende ord til overs for Lasse Larsen Huse.

Vi har hele vejen gennem processen mødt imødekommende og kompetente håndværkere, som alle har haft styr på deres opgave. Alle uden undtagelse har sørget for en meget ryddelig byggeplads.

Vi har undervejs i byggeprocessen erfaret, at Lasse Larsen Huse bygger med højere byggetekniske kvalitetskrav end mange af de store typehusfirmaer på markedet. Når man ikke har en håndværksmæssig uddannelse, så kan det være svært at gennemskue, når man skal vælge, hvilket firma der skal bygge ens drømmehus. Vi har i hvert fald ikke fortrudt.

Vores oplevelse er alt i alt, at Lasse Larsen Huse er et professionelt firma, som bygger huse af høj kvalitet.

Karina og Jan, Sorø

Læs hele anmeldelsen her