Med dette nye udstillingshus byder vi jer velkommen i et veludnyttet funkishus på 166 m2 med spændende løsninger både inde og ude. Husets udvendige facader er muret med murstenen Cold Hawaii fra Egernsund teglværk, som i kombination med den varme træbeklædning på facaden og med fremspring i murværket giver et elegant og eksklusivt udseende. Huset tagkonstruktion er ensidig taghældning, som giver huset højere til loftet i den ene side og mulighed for større vinduer og dermed et bedre lysindfald. Facaderne er afsluttet med sort aluminiums murkrone og nedløb.

Fra entréen har du adgang til en optimal indrettet bryggers og forældre afdeling som indeholder soveværelse med skabsvæg og eget badeværelse. Fra entréen er der også adgang til et centralt og lyst køkken/alrum, som er i åben forbindelse med en hyggelig stue, kun adskilt af lamelvæg udført i egetræ. Overalt er materialevalget afstemt og skaber en god stemning. Et hus du føler dig hjemme i.

Fleksibilitet

Huset er tænkt som inspiration, og vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske ligger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer.

Kig forbi og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere.