Vi holder åbent på søndag fra 13.00 – 16.00. Vi holder sommerferie lukket i ugerne 28 – 30.


Som noget nyt byder Lasse Larsen Huse velkommen til et af vores huse fra den nye Lifestyle serie. Huset er et 152 m2 såkaldt gavlhus opført som et forskudt vinkelhus – et oplagt valg til en smal aflang grund.

Udvendig er facader opmuret i en gråhvid mursten med gullige og mørke nuancer – Titan fra Strøjer Tegl. Tagbeklædning er sorte betontagesten og tagrender og nedløb er i blank zink.
I køkken/alrum og stue har vi store gulv til loft vinduespartier for et optimalt lysindfald samt udgang til den syd og vestvendt have. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien
Igen har vi har haft fokus på optimal udnyttelse. Vi har haft den effektive indretning for øje med et minimum af spildplads. Udover et stort soveværelse med eget bad er der blevet plads til 3 gode børneværelser, gæste/børnebadeværelse, stort bryggers med separat indgang samt stort lyst køkken/alrum og en hyggelig stue, hvor I kan trække jer tilbage når roen sænker sig over familien, eller når man ønsker at slappe af foran tv’et.

Lifestyle
Vi har bygget huse i mere end 44 år. Nogle modeller flere gange end andre. Og selvom tiderne og teknologien ændrer sig, så er der ting, som stadig er ved det gamle: Start med en intelligent grundplan og tilsæt tidløs arkitektur, nøje udvalgte materialer og håndværkere, der ved præcis hvordan et ægte Lasse Larsen Hus skal bygges, så er resultatet en superoptimeret og omkostningseffektiv byggeproces. Eller som vi har døbt den Lifestyle – vores bud på et typehus af høj kvalitet til alle, der har lyst til at bo både rigtig godt og rigtig fornuftigt. Og heldigvis kan vi ikke rigtig finde ud af at bygge på andre måder.

Lifestyle tager afsæt i 5 grundmodeller hvor de bærende elementer er fastlagt. Vores Lifestyle huse tilbydes med flere tagkonstruktioner. Udover sadeltag, kan vi også tilbyde det med valmtag, ensidig taghældning og fladt tag.  Vi glæder os til og byde Jer velkommen i et ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

Læs mere om vores Lifestyle huse her

VIL DU HØRE MERE?

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.

Læs hvad vores bygherrer siger om os

Wow – bare wow……

Kære alle, Kære Lasse Larsen.

Camilla og jeg har bygget et hus hos jer og vi kan varmt anbefale dette firma til resten af dette netværk.

Ordet byggerådgiver er virkelig hvad der byggerådgivere er hos Lasse Larsen Huse. De er ikke pistol sælgere. De tænker udelukkende på det endelige og sluttelige restultat og hvad det betyder for os som bygherre.

Inden vi underskrev en kontrakt med LLH var vi også forbi et andet byggefirma, for det gør man jo. Der mødte vi en "byggerådgiver" som ville ændre hele artiktetturen på huset som udstyre alle vores rum med ovnlys vinduer fordi han synes det var fedt og bla bla bla... Vi gik retur til LLH og fortalte ideen om ovnlysvinduerne og det kunne i sagtens levere men det første byggerådgiveren fra LLH sagde var: "Det ødelægger jeres energi beregning samt energiramme på huset" Og vi tænkte wow - Det er da en rigtig rådgiver og ikke bare en plat pistol sælger.

Ydermere kunne vi altid kontakte Jens Hvidtved og der gik ikke mere end et splitsekund, så var han i røret og løste den udfordring vi havde eller det ønske/ændring til projektet. Jens opfyldte fra dag 1. vore ønsker, anerkendte vores byggebudget og efterlevede det 100%

Da hele projektet skulle eksekveres blev vores byggeleder ingen ringere end Michael Khouri. Sikke en fyr, sikke et humør og sikke nogle kompetencer. Michael har perfomet i hans rolle 120% under hele forløbet og fået os til at føle os trygge, under hele projektet. Michael har leveret udover hvad jeg forventede og måske nok også hvad han selv havde forventet.

Vi er super stolte over at bo i et ægte Lasse Larsen hus, der indeholder:

- Perfektion
- Godt håndværk
- Special lavede LLH mursten
- Flotte detaljer
- Og meget meget meget mere ........

Tak Jens, Tak Michael og sidst men ikke mindst: TAK TIL ALLE FOLKENE FRA LLH, DER LOD DETTE SKE! :-)

Patrick og Camilla, Engesvang

Læs hele anmeldelsen her

Fantastisk resultat og oplevelse med Lasse Larsen huse!

Da vi besluttede os for, at bygge vores drømmehus gik jagten igang med at finde det helt rigtige byggefirma. Vi var til en del forskellige møder, men efter første møde med Lasse Larsen huse var vi slet ikke i tvivl, det skulle være dem der skulle bygge vores drømmehus. Fra første spadestik er vi blevet mødt med dygtige medarbejdere, og helt igennem kompetente håndværkere. Vi har haft fornøjelsen af byggeledern Claus Sifsgaard, og han har sammen med Lasse Larsen huse formået at levere et hus i TOP kvalitet. Der har undervejs været nogle småændringer i byggeriet, men det har ikke været nogen hindring for Lasse Larsen huse og efterkomme de ønsker vi har haft. Byggepladsen har hele tiden været flot ryddet op, og vi har haft muligheden med en byggenøgle til huset så vi kunne følge processen. Der er ingen tvivl om kvaliteten af håndværket er i særdeles topklasse Vi har alt i alt haft en helt fantastisk oplevelse med Lasse Larsen huse og vil til hver en tid anbefale dem til andre. Tusinde tak til Lasse Larsen huse for at levere et fantastisk hus til vores lille familie Mange hilsner
Rasmus og Christine, Kolding

Læs hele anmeldelsen her

Vi bygger for Jesper Koch

Stjernekokken Jesper Koch bygger hus i Sønderborg med Lasse Larsen Huse.

Se videoen her