Udstillingshuset holder åbent hver søndag fra 13.00 – 16.00

Som noget nyt byder Lasse Larsen Huse velkommen til et af vores huse fra den nye Lifestyle serie. Huset er et 152 m2 såkaldt gavlhus opført som et forskudt vinkelhus – et oplagt valg til en smal aflang grund.

Udvendig er facader opmuret i en gråhvid mursten med gullige og mørke nuancer – Titan fra Strøjer Tegl. Tagbeklædning er sorte betontagesten og tagrender og nedløb er i blank zink.
I køkken/alrum og stue har vi store gulv til loft vinduespartier for et optimalt lysindfald samt udgang til den syd og vestvendt have. Alt sammen er med til at give huset karakter og understrege den eksklusive arkitektur.

Perfekt til børnefamilien
Igen har vi har haft fokus på optimal udnyttelse. Vi har haft den effektive indretning for øje med et minimum af spildplads. Udover et stort soveværelse med eget bad er der blevet plads til 3 gode børneværelser, gæste/børnebadeværelse, stort bryggers med separat indgang samt stort lyst køkken/alrum og en hyggelig stue, hvor I kan trække jer tilbage når roen sænker sig over familien, eller når man ønsker at slappe af foran tv’et.

Lifestyle
Vi har bygget huse i mere end 44 år. Nogle modeller flere gange end andre. Og selvom tiderne og teknologien ændrer sig, så er der ting, som stadig er ved det gamle: Start med en intelligent grundplan og tilsæt tidløs arkitektur, nøje udvalgte materialer og håndværkere, der ved præcis hvordan et ægte Lasse Larsen Hus skal bygges, så er resultatet en superoptimeret og omkostningseffektiv byggeproces. Eller som vi har døbt den Lifestyle – vores bud på et typehus af høj kvalitet til alle, der har lyst til at bo både rigtig godt og rigtig fornuftigt. Og heldigvis kan vi ikke rigtig finde ud af at bygge på andre måder.

Lifestyle tager afsæt i 5 grundmodeller hvor de bærende elementer er fastlagt. Vores Lifestyle huse tilbydes med flere tagkonstruktioner. Udover sadeltag, kan vi også tilbyde det med valmtag, ensidig taghældning og fladt tag.  Vi glæder os til og byde Jer velkommen i et ægte Lasse Larsen Hus og få en snak om jeres byggedrømme.

Læs mere om vores Lifestyle huse her

VIL DU HØRE MERE?

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.