Hvad er fordelene ved et 2 plans hus?

Mulighederne og fordelene er mange… Huse i to plan er ligeledes en god løsning til mindre grunde, eller hvis udsigten er særlig god. Der er oplagte muligheder for at få meget flotte lysindfald via høje rum og anderledes rumoplevelser gennem spændende trappeløsninger.

Med et 2 plans hus kan I for eksempel samle alle værelserne ovenpå og skabe en hyggelig børneetage, eller I kan bruge pladsen på en stor stue, hvor hele familien kan samles til fælles aktiviteter og hygge. Ønsker I en overdækket terrasse i stueplan og tagterrasse på første sal, så finder vi også nemt en løsning på det.

Download vores flyer med plantegninger og inspiration til 2 plans huse her

Hvor lang tid tager det at bygge et 2 plans hus?

Alle vores 2 plans huse er individuelle og tegnes af vores tegnestuen i samarbejde med jer som bygherre. Byggetiden afhænger derfor af både størrelsen på huset, om der er skur eller carport og naturligvis afhænger byggetiden også af husets arkitektur.  

Fra byggeriet sættes i gang, til I står med nøglerne til jeres færdige hus i hånden, går der ca. 7 måneder, og I kan regne med et hus, der leveres til aftalt tid og i den lovede kvalitet.

Det er det enkelte 2 plans hus med eventuelle tilvalg og den individuelle kommune der afgør den endelige leveringstid på jeres kommende byggeri.

Se flere billeder og plantegninger af vores 2 plans huse her

Hvad koster det at bygge et 2 plans hus?

Prisen på at bygge nyt hus afhænger af en lang række faktorer, heriblandt husets arkitektur, størrelse, materialevalg, personlige tilvalg og meget andet. Vores tidligere erfaring fortæller os, at den typiske kvadratmeter pris på 2 plans huse i Jylland er 19.000 kr. pr. m2 og 21.500 kr. på Sjælland pr. m2.

Vores priser på fri arkitektur er naturligvis lige så forskellige som de huse, vi bygger, og derfor er der ikke ét enkelt svar på, hvad det koster at bygge et 2 plans hus.  For en mere præcis pris på, hvad netop dit drømmehus kan koste, anbefaler vi dig, at du kontakter os for en nærmere vurdering af jeres ønsker og behov samt en snak om de muligheder, vi tilbyder hos Lasse Larsen Huse.