Huset er solgt

Som en del af byggeudstillingen Byg og Bo Sjælland præsenterer vi med stor fornøjelse et af vores jubilæumshuse som rammer ned i den moderne families drøm om et smukt, funktionelt og brugervenligt hus bygget af gode materialer og med en intelligent indretning.  Husets udvendige facader er opmuret i en mørk smal mursten og med husets mange gulv til loft partier giver det huset et moderne og stramt arkitektonisk udtryk.

Klassisk og funktionelt
Velkomsten til huset er helt fantastisk, og byder på store glaspartier direkte ind til foyeren som har både en hyggelig alkove og gennemkig til husets have. Du har via foyeren adgang til separat børneafdeling med 3 gode værelser og badeværelse. Huset har et centralt og lyst placeret køkken/alrum med store skydedørspartier, der giver et fantastisk lysindfald suppleret med 2 store 120×120 ovenlysvinduer. Stuen er placeret i forlængelse af køkkenalrum – kun adskilt af den hyggelige hybridpejs, så hyggen og ”ildens” smukke dansk kan nydes fra begge sider

Karakteristisk for boligen er et eksklusivt materialevalg, en populær planløsning og de mange detaljer som alkove, hybridpejs, ovenlysvinduer, sildebenstrægulv, shampoohylde og skjult depot.

Fleksibilitet
Huset er tænkt som inspiration, og vi ved at jeres ønsker og krav samt jeres grund måske ligger op til noget helt andet, men vi håber at I har fået lyst til en snak om hvordan vi kan designe jeres drømmehus med udgangspunkt i jeres tanker og ideer.

Vi holder igen normalt åbent i vores udstillingshuse, men følger naturligvis myndighedernes anvisninger i forbindelse med Covid-19.

Kig forbi og få en snak med en af vores dygtige byggerådgivere.

Book et møde

Ved at indsende dine oplysninger via kontaktformularen accepterer du, at vi må kontakte dig omkring inspirationsmøde.