Hvilke fordele er der ved at bygge nyt hus fremfor at købe et gammelt og renovere det? Står valget mellem nybyg eller køb og renovering af eksisterende hus, kan det for mange være svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge scenarier, og vi forsøger her at skabe overblik, så du kan træffe den beslutning, der bedst matcher familiens drømme.

Hvordan ser drømmene ud?

Der er rigtig mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når jagten er sat ind på drømmehuset. Beliggenheden betyder meget for de fleste, og det samme gør naturligvis også selve huset, der skal opfylde bestemte krav for den enkelte familie. I sidste ende er det økonomien, der afgør, hvad der er realistisk, men også tidsaspektet betyder meget for, om boligsøgende vælger at kaste sig ud i et stort renoveringsprojekt eller vælger den modsatte løsning – nybyggeriet, hvor du kender tidshorisonten og ikke selv behøver at røre en finger, før huset står færdigt.

Hvad rækker evnerne – og økonomien – egentlig til?

En renoveringsproces er ofte langt mindre romantisk, end de fleste går og forestiller sig. Der lægges rigtig mange arbejdstimer og frustrationer i renovering, og det bliver også ofte langt dyrere end ventet, før du er i hus med drømmene. En af de helt store fordele ved at bygge nyt hus med Lasse Larsen Huse er, at du kender prisen på byggeriet på forhånd, ved præcis hvad du får, og ikke selv behøver at svinge værktøjet for at få tingene til at ske. Vi guider dig igennem hele processen og klarer alt det praktiske og hårde arbejde for dig.

Sjæl og charme kan findes mange steder

Der er både fordele og ulemper ved nybyggeri. En af ulemperne, der kan få mange til at vakle i beslutningen, er, at nybyggeri naturligt ikke har helt samme sjæl som den, du finder i ældre huse. Sjæl og charme kan du dog sagtens selv fremtrylle, og vi er meget lydhør i forhold til jeres ønsker om et mere personligt touch på jeres nybyggerprojekt.

Riv ned og byg nyt

Et Lasse Larsen-hus kan sagtens bygges i et eksisterende villakvarter – og det er ofte en rigtig god investering. Naturligvis skal der tages de samme byggetekniske forholdsregler, når der bygges et nyt hus i et etableret kvarter, som hvis der blev bygget i et rent nybyggerområde; men derudover er det vigtigt at undersøge, om der er særlige servitutter og regulativer i området. Alt dette står Lasse Larsen gerne for – så du kan koncentrere dig om, hvilket drømmehus der skal bygges i stedet for det gamle hus.

Et fremtidssikret hus med styr på udgifterne

I et nybygget hus er alting selvsagt helt nyt. Det betyder, at en af fordelene ved at bygge nyt hus er, at du slipper for ubehagelige overraskelser og dyre håndværkerregninger, der desværre ofte er en del af pakken ved at købe et hus med mange år på bagen. Et helt nyt hus skal ikke vedligeholdes i de første mange år, og i det lange løb vil det typisk vise sig at være en bedre investering at bygge nyt end at vælge et hus, der skal renoveres på løbende.

Derudover vil et nybygget hus ofte også have den fordel, at det er langt mere energivenligt og dermed billigere at bo i og drifte end et ældre hus. Dette på grund af en mere praktisk indretning og selvfølgelig mere moderne retningslinjer for byggeri – med andre ord et nybygget hus bygget efter fremtidens standarder. Kontakt os gerne for en snak om jeres muligheder.

Download katalog her