Byg nyt hus med Lasse Larsen Huse og få det hus, I drømmer om

Typehus. Længehus. Funkisvilla. Drømmehus.

Et nyt hus er ikke bare mursten. Et nyt hus er et hjem som skal afspejle dig, din familie og jeres helt specielle behov. Hos Lasse Larsen Huse eksisterer ordet ”plejer” ikke. Vi er eksperter i at bygge huse, men også i at lytte og vejlede dig under hele byggeprocessen. Når du bygger nyt hus sammen med os, er du garanteret et hus, der matcher både dine boligdrømme og dit boligbudget.

Byg et typehus, der passer til jer

Hos Lasse Larsen Huse er et typehus ikke bare et typehus. Vi er kendt for at bygge prisbevidste typehuse i høj kvalitet og med lækre detaljer, der tager højde for din personlige smag og dine ønsker. Vi har egne håndværkere ansat og bygger efter den gedigne, danske håndværkstradition. Uden brug af præfabrikerede elementer og med masser af lækre og eksklusive materialer som standard.

Funkisvilla, længehus, flerplanshus, gårdhavehus, vinkelhus, lifestyle hus.

Vi har mange forskellige typehuse, du kan vælge mellem og helt sikkert også ét, der matcher dine ønsker og behov.

Det gælder for alle vores typehuse, at der er mange muligheder for at skabe individuelle løsninger, så du kan sætte dit helt eget præg på dit nye hus. Vi er eksperter i at bygge huse, – men du er eksperten i netop dit nye hus.

Se de forskellige hustyper

Høj faglighed og kvalitet fra a til z

Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet, faglighed eller leveringssikkerhed. Kvalitet er præcis, hvad der kendetegner et ægte Lasse Larsen hus. Både når det handler om at tilpasse den nye bolig til dine individuelle ønsker og behov, og når det gælder, at levere et nyt hus af højeste byggefaglige standard. Til den aftalte tid og pris, naturligvis.

Vi råder over dygtige tegnere, byggerådgivere og byggeledere som står klar til at rådgive dig og understøtte kvalitet og leveringssikkerhed under hele byggeprocessen. Vi lægger vægt på en åben og tillidsfuld dialog med dig under hele byggeprocessen.

Hos os får du ikke en standardløsning. Alle mennesker er forskellige og hver familie har deres helt egne billeder af, hvordan drømmehuset ser ud. Derfor starter vi altid med et indledende møde, hvor vi afdækker jeres drømme, behov og ønsker til det nye hus. Vores dygtige arkitekter og byggerådgivere er eksperter i at finde frem til den helt rigtige løsning – sammen med jer.

Book et møde

Tryghed i byggeprocessen fra start til slut

At bygge nyt hus er en stor beslutning og måske den største investering, I kommer til at lave I jeres liv. Derfor er det alfa og omega for os, at I føler jer i trygge hænder under hele byggeprocessen.

For mange kan det være en stor mundfuld og en kompleks proces at bygge nyt hus. For hvordan kommer man fra de første spæde ideer til et færdigt og vellykket nyt hus? Og hvordan kan man være sikker på, at hverken økonomi eller tidsplan skrider undervejs?

Det behøver du heldigvis ikke bekymre dig om, når du samarbejder med os.

Vi har faste underentreprenører og vi har helt styr på den svære kronologi, der kendetegner det vellykkede byggeprojekt. Lige fra det indledende møde, hvor vi sammen med dig afstemmer behov, ønsker og forventninger. Til udarbejdelse af plantegninger, byggekontrakt og ansøgning om byggetilladelse.

Når du bygger nyt hus med os, kan du derfor være helt tryg ved, at både økonomi og tidsplan overholdes.

Læs om rækkefølgen i et byggeprojekt

Med et Lasse Larsen Hus er du garanteret

 • Et byggefirma med mere end 45 års erfaring
 • Et nyt hus opført af faste underentreprenør og egne håndværkere
 • Byggekontrakt med totaløkomomi, der sikrer dig mod ubehagelige overraskelser
 • Plantegninger og facadeskitser i 3D
 • Byggenøgle under hele byggeriet
 • Løbende byggemøder med fast byggeleder
 • Eksklusive materialer som standard
 • Bæredygtige materialer, fx PEFC-mærket træ fra bæredygtige skovbrug
 • Et lavenergibyggeri som overholder alle gældende lovkrav
 • Gennemgang af huset 1 uge før aflevering
 • Nøglerne afleveres på aftalt dato
 • 1 års gennemgang for fejl og mangler

Læs mere om os

Hvad koster det at bygge nyt hus?

Når du har besluttet dig for at gå i gang med projekt ”byg nyt hus”, er et af de første spørgsmål, der melder sig typisk: ”Hvad koster det at bygge et hus?”

Desværre er der ikke et enkelt svar på spørgsmålet. Den endelige pris afhænger nemlig af rigtig mange faktorer som f.eks. husets arkitektur, størrelse, valg af materialer, terræn, grundpriser og beliggenhed, tilslutningsafgift, fundering og meget mere. Grundlæggende kan man sige, at hver enkel beslutning, du tager, når du bygger nyt hus, påvirker den endelige pris.

For at give dig en pris på netop dit nye hus, skal vi først kende dine ønsker i detaljer. Sammen med dig udarbejder vi et pristilbud på huset og en individuelt tilpasset materialebeskrivelse. Vi justerer naturligvis tilbuddet efter dine ønsker og budget.

Vi har lavet en liste med eksempler på huspriser, som kan give dig et indtryk af, hvad kvadratmeterprisen er på vores forskellige typehuse og specialhuse. Brug den som indledende inspiration, hvis du søger en pris på et nyt hus.

Se priseksempler

Besøg vores udstillingshuse eller showroom

Det er en ting at kigge på nyt hus online. Noget helt andet at besøge et nybygget hus i virkeligheden. Opleve arkitekturen. Se og føle materialerne. Kort sagt, mærke efter på egen krop, om det nye hus lever op til dine forventninger og passer til dig.

Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at tage på besøg i et af vores mange udstillingshuse rundt omkring i landet. Du kan også besøge vores showroom i Kolding. Her kan du gå på opdagelse i de mange forskellige byggematerialer og få et reelt indtryk af materialernes udtryk og struktur.

Se udstillingshuse og showrooms

Arkitekttegnet hus – gør din drøm til virkelighed

Mange tror fejlagtigt, at Lasse Larsen Huse kun bygger typehuse. Vi har vores egen stab af dygtige tegnere ansat, så hvis du ikke har fundet dit drømmehus blandt vores mange forskellige typehuse, så kan vi naturligvis også hjælpe dig.

Hos Lasse Larsen Huse får du tegnet dit eget hus fra bunden i samarbejde med vores tegnestue eller med udgangspunkt i en arkitekttegning, du selv leverer.

Vi ved at de unikke detaljer og den særlige arkitektur i dit nye hus ikke kommer af sig selv. Derfor sætter vi os altid sammen med dig og arbejder os i ro og mag frem til en løsning, der matcher de tanker og ideer, du har. Og holder det op imod vores fagkundskab, vores byggeerfaringer og vores store viden om materialer. Til slut udarbejder vi en 3D-tegning til dig, så du kan få et præcist indtryk af, hvordan dit nye hus kommer til at se ud.

Læs mere om specialhuse

Byg nyt hus på din egen grund

Lasse Larsen Huse bygger ikke kun huse på egne udstykninger. Vi bygger naturligvis også på privatejede grunde. Så har du allerede en grund, så kontakt os og hør, hvordan vi kan samarbejde om at bygge jeres nye hus.

Kontakt os